Vestibulaire trainingsoefeningen

October 13

Vestibulaire trainingsoefeningen

Vestibulaire oefeningen behandelen perifeer vestibulair pathologie wordt veroorzaakt door afwijkingen van het binnenoor. Duizeligheid, zwakte, hoofdpijn en spiervermoeidheid zijn alle mogelijke symptomen met betrekking tot een stoornis van het binnenoor. Medicatie kan de symptomen verlichten, maar ze kunnen ook verslavend, en kunnen vaak negatief effect van iemands vermogen te doen van normale activiteiten, die is uiteindelijk het tegenovergestelde van wat ze moeten vervullen door de vermindering van duizeligheid. Vestibulaire oefeningen bieden een alternatief zonder bijwerkingen.

Fundamentele blik stabilisatie oefening met progressies

Blik stabilisatie oefeningen moeten dagelijks gebeuren. Een eenvoudige blik stabilisatie oefening voor vestibulaire training is om te houden van een visitekaartje 1 voet voor je met je kin-niveau en vervolgens draai je hoofd 45 graden naar rechts-- maar houd je ogen op de kaart. Wacht een seconde en dan uw hoofd terug naar centrum en vervolgens een extra 45 graden naar links verschuiven. Je kunt deze oefening vooruitgang door te bewegen het visitekaartje 3 voet weg. Vervolgens herhaalt u de oefening met de extra afstand. Een ander progressie is te elimineren van de pauze wanneer u draai uw hoofd aan elke kant. In plaats daarvan, Verruim je hoofd op een gematigd tempo en werk aan hoofd uiteengezet, wat betekent dat het snel draai je hoofd terwijl je blik gericht op de kaart. Wat is achter de kaart en op de achtergrond voegt ook moeite aan de oefening. Met een lege muur achter je is gemakkelijker in vergelijking met het doen van de oefening voor een venster of een winkel.

Helen om teen permanent en wandelen

Hiel tot teen staande is een vestibulaire oefening om uw saldo. Het is zoiets als proberen te staan op een evenwichtsbalk, maar veiliger. Voer deze oefening op uw eigen, stand zijwaarts tegen een muur zodat u het kunt gebruiken voorkomen vallen indien nodig. Sta met uw rechterhiel je linker tenen aan te raken. Beide voeten staan recht naar voren. Probeer deze oefening met je ogen open voor 30 seconden, en als u dat doen kan zonder gebruik te maken van de muur, dan doen de oefening met de ogen gesloten. Kruis je armen op je borst voor nog grotere uitdaging. Zodra u hebt beheerst de staande hiel tot teen oefening proberen wandelen hiel tot teen in een gang of tussen parallelle staven zodat u grijpen kunt op in het geval dat u uw evenwicht verliezen.

Staande op een bank kussen

Staande op een bank kussen is een bedrieglijk moeilijke oefening. Het kussen zal niet helemaal stil blijven onder je zoals een houten vloer. Als staande op een kussen van de Bank te hard is, probeer een enkele kussen en werk omhoog naar het kussen. Plaats het kussen voor een muur of hoek en gezicht van de muur, zodat u snel jezelf vangen kunt als je evenwicht verliest. Sta rechtop met de goede houding en je ogen open. Sluit uw ogen wanneer u bent klaar om te doen van deze oefening moeilijker.


gerelateerde artikelen