Het gebruik van drop voor bruine vlekken

October 12

Het gebruik van drop voor bruine vlekken

Donkere vlekken worden veroorzaakt door hyperpigmentatie, oftewel een overproductie van melanine in bepaalde gebieden van de huid, volgens MedlinePlus. Verschillende factoren kunnen bijdragen tot donkere plekken, zoals overmatige blootstelling aan de zon of bepaalde medicijnen. Zoethout is bekend om haar huid heldermakende eigenschappen. Het glabridin deel van de plant zoethout remt pigmentatie, volgens het nationale centrum voor biotechnologie. Zoethout extract kan helpen verlichten van de donkere vlekken en zelfs uit uw huidtoon.

Stap 1

Gebruik zoethout extract als een actueel oplossing. Een paar druppels van zoethout extract van toepassing op een bal of katoen wattenstaafje en wrijf een laagje over je gezicht in de ochtend en 's nachts.

Stap 2

Gebruik zoethout extract te maken van een masker. Plaats de helft van een komkommer in de blender met een paar druppels van zoethout extract, 1 tbsp. van vers geperst citroensap, 1 tbsp. sandelhout plakken en 1 tbsp. van tomatensap. Toepassing op je gezicht en laat ze drogen. Spoel grondig en DEP gezicht droog. Hiermee kunt u dat het masker tweemaal per week zelfs uit donkere gebieden.

Stap 3

Hydrateren uw huid na het toepassen van zoethout extract. Zorg ervoor dat u houdt uw huid gehydrateerd bij het gebruik van zoethout extract.

Stap 4

Raadpleeg uw dermatoloog als u bijwerkingen ervaren. Bel uw dermatoloog onmiddellijk als u zwelling of irritatie ziet.

Waarschuwingen

  • Bel uw arts of dermatoloog onmiddellijk als u negatieve bijwerkingen ondervindt van het gebruik van zoethout extract.

gerelateerde artikelen