Doet eten meer fruit & Vegtables Maak je gewicht verliezen?

February 13

Doet eten meer fruit & Vegtables Maak je gewicht verliezen?

Eten meer van om het even wat niet lijkt misschien een verstandig gewicht-verlies-strategie kan, maar in het geval van groenten en fruit, eten meer eigenlijk een zeer effectieve strategie. Fruit en groenten zijn relatief laag in calorie├źn en hoog in vezel, zodat ze u helpen kunnen te voelen voller en minder eten.

Voordelen

Volgens de Centers for Disease Control and Prevention, meer groenten en fruit eten als onderdeel van een dieet dat hele granen bevat, mager vlees, noten en bonen is een gezonde en veilige manier om gewicht te verliezen. Volgens de Harvard School of Public Health, kan eten van groenten en fruit u helpen lager uw bloeddruk en verminderen uw risico op kanker, hart-en vaatziekten en beroerte en problemen met de spijsvertering.

Voeding

Uitgebalanceerde maaltijden die een scala aan vitaminen en mineralen leveren zijn essentieel voor een gezond gewicht-verlies dieet. Zij helpen u te voorkomen dat het hunkeren naar en de neiging om te veel eten. Een evenwichtige voeding bevat meer dan groenten en fruit, hoewel. Volgens het Amerikaanse ministerie van landbouw, moet u ook volkorengranen, magere eiwitten en vetarm eten of dagelijks nonfat zuivelproducten.

Uitleg

Een van de belangrijkste redenen dat een dieet rijk aan groenten en fruit kan u helpen afvallen is dat verse producten een uitstekende bron van voedingsvezels is. Volgens de website van de Mayo Clinic, vezelrijk voedsel meer kauwen duren, maaltijden gevoel groter en help je volledige voor langer maken. Groenten en fruit zijn enkele van de laagste-calorie vezelrijk voedsel.

Delen

Volgens de Harvard School of Public Health, de meeste mensen moeten negen half-cup porties groenten en fruit per dag, of ten minste 4-1/2 kopjes totaal. Om te bereiken dat bedrag, suggereert de website dat je je bord in kwartalen verdelen. Helft met fruit en groenten, een kwart met mager eiwit en een kwart met zetmeel of korrels opvullen.

Overwegingen

Probeer vervanging van enkele van de normale calorierijke voedingsmiddelen die je eet voor lager-calorie groenten en fruit een opmerkelijk verschil in uw dagelijkse dieet te maken. Eet meer verse producten naast wat je regelmatig eet zal niet helpen met gewichtsverlies; in plaats daarvan, vervang desserts of snacks met vruchten of groenten. Onthoud tot slot dat beweging ook belangrijk in gewichtsverlies is. Door het verhogen van uw lichamelijke activiteit, kan je sneller gewicht verliezen.


gerelateerde artikelen