Is gember of kaneel beter voor Diabetes?

July 10

Is gember of kaneel beter voor Diabetes?

Volwassen-onset of Type 2 diabetes, geworden een overwegend voorwaarde in de Verenigde Staten in de afgelopen jaren. Aangezien dieet essentieel om te werken met diabetes is, is het belangrijk om te begrijpen welke levensmiddelen kunnen belemmeren, of helpen, de conditie. Zelfs kruiden zoals kaneel en gember kunnen een invloed hebben op de bloedsuikerspiegel. Beide zijn gemeld dat zij heilzaam zijn, maar wetenschappelijke studies nog moeten volledig terug deze claims. Zorg dat u contact op met uw arts hebt u diabetes en plan kaneel of gember opnemen als onderdeel van uw regime.

Gember en Diabetes

Gember kan helpen met diabetes op verschillende manieren. Het verbetert de functie van de alvleesklier, volgens kruidkundige Kami McBride in haar boek, "De Herbal keuken." De alvleesklier is wat produceert insuline, het hormoon dat de bloedsuikerspiegel regelt. Gember ook toont belangrijke werkzaamheid verlaging van de bloedspiegels van triglyceriden die in diabetes gelden, voegt McBride. Onderzoekers van de Bastyr University opmerking dat gember ook helpen kan verbeteren van abnormale spijsverteringsbevorderende werking die wordt veroorzaakt door de verhoogde bloedsuikerspiegel, en daarom helpen met gastro-intestinale complicaties die vaak met de ziekte optreden.

Kaneel en Diabetes

Kaneel kan ook een impact hebben op diabetes door haar optreden op insuline, volgens Dr. Umesh Masharani in zijn boek, "Diabetes Demystified." Lijkt het lagere nuchtere glucose, triglyceriden en cholesterol LDL in mensen die diabetes hebben. Dr. Kandeel rechter verklaart in het boek, "The Complete Idiot's Guide to the Secrets of levensduur" dat kaneel gedraagt zich als een insuline-sensibiliserende, maken insuline werk effectiever, vergelijkbaar met wat voorschriftmedicijnen voor diabetes.

Effect

Als het gaat om verbetering van de functie van insuline bij diabetes kaneel, is de jury nog steeds uit. Hoewel sommige eerdere studies kaneel toonden dat zij heilzaam zijn voor het verlagen van de bloedsuikerspiegel, hebben meer recente studies niet kunnen aantonen van dezelfde voordelen, neemt kennis van de rechter. Wat gember, minder onderzoek heeft verricht op het kruid in termen van de mogelijke voordelen ervan voor diabetici, hoewel vroege onderzoek veelbelovend lijkt als het gaat om verbetering van de insulinegevoeligheid, het terugdringen van oxidatie en het verbeteren van cholesterol, volgens Ryan Bradley, ND bij Diabetes actie. Daarom, kaneel noch gember heeft bewezen een effectieve behandeling voor diabetes.

Overwegingen

Zowel kaneel gember hebben al lange tijd gebruikt als specerijen in voedsel gerechten en over het algemeen veilig geacht worden. Toch, wanneer genomen in grote hoeveelheden gedurende lange perioden van tijd, kaneel kan negatieve invloed hebben op de lever. Het kan ook werken met diabetische medicatie. Gember kan effect van bepaalde hartaandoeningen, dus zorg ervoor dat vertel uw dokter dat u neemt gember als u momenteel op hart medicatie bent. Gember kan ook diabetes medicijnen beïnvloeden. Praat met uw arts voordat met inbegrip van kaneel of gember in grote hoeveelheden in uw dieet, of als aanvulling.


gerelateerde artikelen