De beste voedingsmiddelen te eten terwijl werkt Out om gewicht te verliezen

June 25

De beste voedingsmiddelen te eten terwijl werkt Out om gewicht te verliezen

Je hebt de eerste stap naar verbetering van uw gezondheid en afvallen doordat oefenen een vast onderdeel van je leven genomen. Nu is het tijd om te werken op het dieet. De juiste voeding keuzes kan u energiek zonder waardoor je honger houden. De beste voedingsmiddelen te eten om te helpen uw training brandstof en bevordering van gewichtsverlies zijn voedselrijke en laag in calorieën.

Let's Talk calorieën

Uitwerkend verbrandt minder calorieën dan je zou denken. Om gewicht te verliezen moet u te eten minder calorieën dan je verbrandt. Hoeveel calorieën je nodig hebt om te verliezen, is afhankelijk van uw huidige gewicht, geslacht en activiteit niveau. Uw arts of diëtist kan u helpen bepalen uw individuele behoeften voor gewichtsverlies. De meeste mensen die oefening regelmatig kunt afvallen door hun inname tot 1200 tot 1600 calorieën per dag te beperken. Ga niet te laag--je hoeft niet de energie die u nodig hebt om uit te werken.

Belasting op gezonde koolhydraten

Koolhydraten geven je lichaam met de energie die het moet krijgen door middel van uw training. Als u probeert om gewicht te verliezen, die u wilt opnemen van koolhydraten die zijn rijk aan voedingsstoffen en laag in calorieën, dus dat betekent eten vooral fruit, groenten en gehele korrels. Fruit en groenten zijn vooral handig wanneer het uitwerken om gewicht te verliezen omdat ze worden beschouwd als laag-energie-dichtheid voedingsmiddelen, waardoor dat ze weinig calorieën in vergelijking met hun portie grootte hebben. Mensen die meer lage-energie-dichtheid voedingsmiddelen eten hebben een gemakkelijkere tijd gewicht verliezen en houden het af omdat ze het gevoel volledig op minder calorieën, zegt de Centers for Disease Control and Prevention.

Mager bronnen van eiwitten

Eiwit is belangrijk voor spieropbouw, maar eten meer dan je nodig hebt is niet gonna je slanker maken of je helpen gewicht te verliezen. Calorieën onder controle houden en uw eiwit behoeften, inclusief mager bronnen zoals pluimvee, vis, mager rood vlees, bonen of tofu in uw gewicht-verlies dieet. Vetarme en nonfat zuivel voedingsmiddelen zijn ook een goede bron van eiwitten en koolhydraten. Een glas Magere chocolademelk of een kopje nonfat yoghurt maakt een goede snack keuze nadat u uitoefenen, aangezien het helpt tanken en bevorderen spierherstel.

Kleine hoeveelheden gezonde vet

Vet is een geconcentreerde bron van calorieën, dus je moet voorzichtig zijn over het bedrag dat u in uw gewicht-verlies dieet opnemen. Maar vet is een bron van energie, die handig is wanneer u de oefening, en het helpt u vet oplosbare vitaminen absorberen. Maximaliseren van de voordelen en vooral onverzadigde vetten zoals die gevonden in avocado's, noten, zaden, oliën en vette vis zoals zalm. Het eten van meer van dit soort vet, in plaats van levensmiddelen met een hoog in verzadigde vetten zoals boter en rood vlees, kan helpen verminderen uw risico op hart-en vaatziekten.


gerelateerde artikelen