Pretend Play ideeën voor peuters

November 13

Pretend Play ideeën voor peuters

Doen alsof ze iemand anders komt van nature voor tots, maar ouders kunnen het steunen van creativiteit en ontwikkeling door bemoedigend pretend play. Uw peuter voegt aan zijn vocabulaire, verkent nieuwe ideeën, ontwikkelt zijn motorische vaardigheden en zijn verbeelding met dramatische spelactiviteiten bezighoudt. Met materialen je al thuis hebt, kun je uit de innerlijke drama queen in uw peuter.

Kostuums

Verkleden is een gemakkelijke manier om te inspireren pretend play in peuters, maar je hoeft niet de dure kostuums u bij winkels vindt. U hebt waarschijnlijk oude kleren rond het huis nu dat net zo goed werken om te zetten van uw kind in iemand anders. Uw keuken schort en douche pet verandert hem in een kok. Een regenjas maakt een eenvoudige brandweerman kostuum. Ook kun je eenvoudige rekwisieten en kostuums. Karton bedekt met aluminiumfolie werken als een kroon. Een potlood met een klei-ster gedrukt in het einde wordt een scepter aan de kroon. Naast het helpen van uw tot krijgen in karakter, bouwt zetten de kostuums zijn coördinatie en fijne motoriek.

Scènes

Een thema achtergrond is een andere manier om te stimuleren uw peuter te spelen alsof. Zoals de kostuums hoeft u niet te veel werk gestoken in de scènes. Karton werkt wonderen voor het maken van pretend artikelen voor spelen. U kunt een kartonnen doos te laten uitzien als een auto, het vliegtuig, de trein of de robot decoreren. Met een groter kader, zoals een koelkast-container, kun je een raket, huis en andere gebouwen. Speelgoed dat je al, ook hebt werken als u wilt instellen van de scène. Uw kind speelgoed wieg of spelen keuken zijn voorbeelden van speelgoed u reeds hebt mogelijk dat het stimuleren van creatief denken.

Marionetten

Uw kind hoeft niet altijd te worden van het teken in pretend play. Marionetten toestaan hem te vertellen van een verhaal creatief zonder handelt het uit zichzelf. Als u niet de eigenaar van marionetten, neem contact op met de lokale bibliotheek om te zien of ze hebben elk beschikbaar om te lenen. Een andere optie is om uw eigen poppen. Papieren tas marionetten zijn eenvoudig voor peuters te maken. Voor iets meer duurzaam, door de vorm van de marionet tweemaal uit vilt te knippen. Hot lijm of de twee stukken samen, naai de onderkant bloot voor de hand om te gaan binnen. Een grote kartonnen doos met een gat geknipt en stof achter het gat hangen werkt als een zelfgemaakte marionet-fase.

Hands-On speelgoed

Poppen, action figures, Spielfahrzeuge en blokken zijn alle voorbeelden van hands-on speelgoed die pretend play aanmoedigen. Een pop wordt een klant in een restaurant of een baby, als uw kind huis speelt. Hij kan een stad uit blokken bouwen en verhalen maken met zijn actie cijfers als tekens. Moedig hem verder te denken dan het normale gebruik voor dit soort speelgoed. Laat hem doen alsof dat het poppenhuis is een ninja schuilplaats of een oud kasteel. Hij leert zijn creativiteit en zijn speelgoed interessant te houden.


gerelateerde artikelen