Eiwit Shakes oorzaak constipatie?

January 2

Eiwit Shakes oorzaak constipatie?

Als eiwit shakes slechts een deel van uw dieet zijn, misschien ter vervanging van een maaltijd hier en daar of zelfs een snack, moeten niet ze spijsvertering problemen veroorzaken. Eiwit shakes met kan meerdere malen per dag, echter binden u omhoog. Bepaalde onderdelen in eiwit dranken, zoals teveel eiwitten, lactose of zelfs gluten, zijn slechts enkele van de dingen die als u verstopt achterlaten kunnen.

Ontbreken van Fiber

Als u een eiwit shake thuis, hebt u de mogelijkheid van stapelen op allerlei verse producten te voegen sommige vezel. Vele vervaardigde klaar-om-drankje eiwit shakes hebben zeer weinig vezel. Wanneer u geen veel vezel in uw dieet, voedsel neigt te reizen door je darmen op een vertraagd tempo. Uw darmen liquideren knijpen uit teveel vocht, waardoor uw ontlasting droge, harde, moeilijk te passeren. Als eiwit shakes make-up een groot deel van uw dieet, hebben af en toe wat vers fruit, een veggie-rijke salade of noten. De extra vezel moet dingen in beweging krijgen.

Overmatige eiwitinname

Het is mogelijk om teveel eiwit in uw dieet als je veel eiwit shakes drinkt. Als u grote hoeveelheden eiwitten verbruiken, werken uw nieren hard voor het filteren van alles uit, waardoor je meer plassen. U kon daardoor Word uitgedroogd. Hoe meer gedehydrateerde u geworden, het meer water je lichaam van uw ontlasting absorbeert. Dit uiteindelijk laat je verstopt. De Food and Nutrition Raad van het Instituut voor geneeskunde raadt mannen krijgen 56 gram eiwit per dag en vrouwen verbruiken 46 gram per dag. Terwijl u zeker veilig meer dan dit bedrag consumeren kunt, moet u het verhogen van uw vochtinname. Drink veel water om te helpen voorkomen van obstipatie veroorzaakt door de toename van de eiwitten.

Onvermogen om te verteren Lactose

Een van de typische ingrediënten in eiwit shakes is melk of melk vaste stoffen, zoals Wei. De meeste mensen moet dit prima verwerken. Maar als je lichaam niet produceren veel lactase, het enzym nodig om te verteren lactose, kan je het in je darmen. Wanneer de lactose uw darmen bereikt, weet je lichaam niet wat mee te maken, waardoor het in sommige gevallen dingen neer te vertragen. Deze aandoening, genaamd lactose-intolerantie, wordt ook vaak geassocieerd met misselijkheid, braken of duizeligheid, kort na het consumeren van iets met lactose. Kiezen voor een eiwit shake dat is zuivel-vrij. Daarnaast maken uw eigen eiwit shakes thuis, met soja of hennep proteïne, evenals kokosnoot-, rijst-, amandel- of soja melk, in plaats van zuivel.

Arme Gluten spijsvertering

Voor sommigen tolereren de darmen gewoon niet gluten--de proteïne gevonden in verschillende korrels. Gluten kan ook uw immuun systeem verzenden in de aanval modus, die coeliakie, veroorzaken problemen met de spijsvertering. Hoe dan ook, als je weet dat je gevoelig voor tarwe, rogge of gerst korrels, wees op uw hoede van eiwit shakes. Anders, je zou kunnen hebben van constipatie. In het algemeen bevatten niet de premade soorten of elk eiwit poeder kunt u in shakes thuis, geen van deze korrels. Maar de fabrikanten niet altijd garanderen dat hun producten werden gemaakt in een glutenvrij faciliteit, en dus van uw shake ingrediënten met gluten verontreinigd kunnen zijn. Als het eindproduct wordt getest voor gluten, zeg het "glutenvrij" op het etiket.

Te veel Calcium

Calcium is zeer gunstig voor het bijhouden van je botten sterk, maar ook veel vertraagt uw darmen. Hoog calciumgehalte, hypercalciëmie, genaamd verminderen spier contractie tarieven in uw darmkanaal. Dit zou de oorzaak van uw constipatie. Je moet nooit meer dan 2500 milligram calcium in een bepaalde dag, zegt de Food and Nutrition Raad van het Institute of Medicine. Een 10-ounce premade of op basis van koemelk-melk proteïne shake kan bieden maar liefst 385 milligram calcium. Met zes of zeven van hen in een dag snel veroorzaakt dat maximale veilige inname niveau te bereiken.


gerelateerde artikelen