Hoe te eten Pizza & afvallen

May 23

Hoe te eten Pizza & afvallen

Hoewel de woorden "pizza" en "dieet" niet vaak in dezelfde zin gezien zijn, kun je pizza op het menu, zelfs als u probeert gezond te eten en afvallen. De meeste pizza korsten zijn gemaakt van verfijnde tarwemeel, waardoor ze hoog in koolhydraten en laag in vezels en voedingsstoffen. Gebruik hele granen, groenten en andere low-carb toppings om je pizza gezond en meer vulling, zodat u volledige sneller voelen, minder calorieën eten en afvallen.

Cutting calorieën

Hoe te eten Pizza & afvallen

Om te verliezen een pond gewicht, nood u voor brandwond 3500 calorieën meer dan je eet. U kunt knippen de calorieën efficiënter met zowel oefening en dieet; eet voedsel dat laag in calorieën en vulling zijn. Het eten van laag-glycemische voedingsmiddelen, zoals hele korrels en vetarme fruit pizza, kan u helpen afvallen sneller. Laag-glycemische voedingsmiddelen zijn lager in koolhydraten en helpen uw bloedsuikerspiegel evenwichtig te verminderen van hunkeren naar de honger houden.

Bean bloem brood

Hoe te eten Pizza & afvallen

Gebruik gepureerde bonen of bean meel gemaakt van garbanzo bonen en andere peulvruchten om low-carb flatbread voor uw pizza. Als bij reguliere meel recepten, bonen puree en meel pizza vereisen water of eieren om te helpen de base bij elkaar te houden. U kunt ook chilipoeder en gehakte knoflook toevoegen naar smaak. Bean pizza basissen zijn hoog in eiwit en vezels en weinig koolhydraten tot je helpen gewicht te verliezen.

Hele korrels Base

U kunt nog genieten van een traditionele tarwe meel pizza baseren op een gewichtsverlies plan. Enkel ben zeker om de pizza brood volkoren. De Harvard School of Public Health-merkt op dat de meeste pizza basissen zijn gemaakt van geraffineerde bloem, die is ontdaan van de vezel, evenals de helft van de tarwe van B-vitamines en 90 procent van de vitamine E. Een volkoren pizza is hoog in vezel, waardoor het een complexe koolhydraten die helpt uw bloedsuikerspiegel in evenwicht te houden en u vult.

Caloriearm Toppings

Hoe te eten Pizza & afvallen

De toppings op een pizza zijn net zo belangrijk als de base en verborgen calorieën en vetten kunnen bevatten. Stapel op gehakte verse groenten en kruiden voor een vetarme Vegetarische pizza. Als u liever vlees op je pizza, slaat u de verwerkte ham en worst en gehakt rood vlees vervangen door mager eiwit zoals gegrilde kip of vis of zoutarm ingeblikte tonijn. Gepureerde spinazie toevoegen aan uw tomatensaus voor een extra dosis vezel honger te bestrijden.

Verminderen van de kaas

Hoe te eten Pizza & afvallen

Kaas is een steunpilaar van alle soorten pizza, maar u kunt nog steeds uw kaas hebben en gewicht te verliezen. De eerste stap is om hoeveel kaas die je op je pizza. U kunt vinden dat u tevreden met de helft van het gebruikelijke bedrag bent. Experimenteren met minder kaas om te zien hoe het smaakt. Gebruik verminderd-fat en low-calorie rassen. De National Institutes of Health raadt mozzarella kaas van magere melk, vetvrije cheddarkaas, vetvrij Amerikaanse kaas of magere kwark.


gerelateerde artikelen