Golf boren raken uit de achterste voet en Reverse Pivot

March 12

Golf boren raken uit de achterste voet en Reverse Pivot

Een succesvolle golfschommeling is afhankelijk van de juiste lichaamshouding, met name als het gaat om de hoek van de wervelkolom. Een onjuiste wervelkolom hoek leidt vaak tot een reverse pivot, waardoor het vrijwel onmogelijk om te dragen gewicht aan de lead voet tijdens de teruggang. De fout kan ook leiden tot dolende schoten en een snel verlies aan vertrouwen. Door te leren de basisprincipes van goede lichaamshouding, kunt u voorkomen dat de reverse pivot.

Hoe het gebeurt

Een van de centrale oorzaken voor de reverse pivot is de hip glijbaan die tijdens de backswing optreden kan. Terwijl het bovenlichaam en de armen als onderdeel van de afhaalmaaltijden draaien moeten, moeten de heupen blijven in plaats. Wanneer ze terug in de swing glijden, zal het hoofd bewegen in de richting de doelgroep, waardoor de wervelkolom te kantelen naar voren, volgens Golf Today. Als gevolg van deze lichaamshouding ligt het gewicht voortijdig op het linkerbeen, gewicht dragen tijdens de teruggang niet onmogelijk maken.

Effect op schoten

Volgens de "Golf" magazine, zal een reverse pivot leiden tot slechte contact in een verscheidenheid van manieren. U bent net zo waarschijnlijk te raken van de bal vet--raken achter de bal--zoals u om het te slaan dun, het vangen van de bal laag op de verzeker. Veel van de problemen komen uit uw gewicht wordt aan de linkerkant voordat de teruggang. Wanneer dat gebeurt, wordt de actie van de teruggang neigt te veroorzaken het lichaam in terugwaartse richting bij contact.

De juiste rug-hoek

Golf zegt vandaag dat de juiste rug hoek moet worden gehandhaafd in de backswing en in de teruggang. Dit betekent dat de wervelkolom moet worden gedraaid uit de buurt van de doelgroep, met het hoofd vast achter de bal. Terwijl het is gemakkelijk om dit standpunt tijdens setup, veroorzaakt de actie van de afhaalmaaltijden sommige spelers te verliezen van de hoek van de wervelkolom. Dus moet de gemiddelde golfer concentreren op de achterzwaai voor oplossingen.

Corrigeren van het probleem

Zich richten op het initiƫren van uw achterzwaai met de schouders en de maag, volgens Golf Today. Dit zal nadruk leggen op de delen van het lichaam die tijdens de afhaalmaaltijden bewegen moeten. Als u zich concentreren op het houden van uw heupen stationaire in het eerste deel van de achterzwaai, het kan vreemd op de eerste plaats gezien de weerstand voelen, maar het zal verzekeren dat u handhaven van de juiste rug hoek en uw gewicht aan de rechterkant te houden totdat het is tijd om over te brengen naar voren dat gewicht.


gerelateerde artikelen