Tips voor het stoppen van pesten

March 22

Tips voor het stoppen van pesten

Overzicht

Pesten is niet een eenzame activiteit. Psycholoog Tonja R. Nansel rapporten in
"Pesten gedrag onder ons jeugd," dat onder jongeren, 19 procent van de studenten toe te laten tot pesten van andere leerlingen, terwijl 17 procent zeggen ze hebben gepest geweest. Verslag van de zes percenten aan zowel pesten als gepest. Pesten gebeurt het vaakst door mannen, en mannen, en het is vaak fysieke. Meisjes ervaren ook pesten, meeste vaak verbaal of emotionele pesten. Pesten treedt vooral op in de rangen zes tot en met acht, maar het kan blijven door middel van volwassenheid, op de werkplek en via de computer. Interventie is belangrijk aan beide zijden, omdat pestkoppen Ken slechter op school en op werken en de neiging naar isolatie, terwijl slachtoffers van pesters hoger dan normale niveaus van depressie lijden en soms uit heftig tegen hun pestkoppen handelen.

Betrekken van de School

Meestal pesten gebeurt op school, en studenten moeten verantwoordelijk voor elkaar en helpen om de school veilig te houden. In een artikel van de American Psychological Association, psycholoog Susan Limber pleit voor een programma waarin beheerders met studenten werken maken een sfeer van veiligheid en verantwoordelijkheid voor iedereen door middel van school-wide assemblages en dagelijkse herinneringen tijdens school aankondigingen. Wanneer iedereen in de school in de richting van hetzelfde doel van nultolerantie voor pesten werkt, is het effectiever om te stoppen met pesten.

Zelf bouwen van eigenwaarde

Pestkoppen pick op mensen die ze als zwak zien, en mensen met een laag zelfbeeld kan gaan met een bullebak te worden aanvaard. Een persoon met een goed gevoel van eigenwaarde is het onwaarschijnlijk dat pesten of gepest worden, volgens Michelle Borba in the "Big Book of ouderschap oplossingen." Uw kind successen vieren en werken met hem over zijn uitdagingen om zijn vertrouwen te vergroten. Pesten op het werk mogelijk meer subtiele, volgens het artikel, "Verzet: vrouwen pesten vrouwen op werk," in the New York Times, dus zorg ervoor dat uw werk en uw gevoel van eigenwaarde zijn beide in goede vorm afweren pesten te saboteren.

Blijven praten

De beste manier om te stoppen met pesten nadat het is begonnen is om te leren van uw kind te negeren, volgens een artikel bij de gezondheid van de kinderen. De pester stoppen in een luide, gezaghebbende stem en vervolgens lopen te vertellen. Vervolgens een leraar--vertellen, of op de werkplek--vertellen een baas, of iemand in menselijke hulpbronnen. De school of uw werkgever zal tussenbeide komen in de mate dat het kan, maar pestkoppen kunnen snel en plotseling uit de school of werk gronden of via de computer. Een bullebak moet een reactie op het blijven de pesterijen en het negeren van de bedreigingen is een manier om kant-en klaarmaaltijden om die macht. Wanneer wordt gepest, is het belangrijk om nooit beschimpen of pesten terug. Uw kind moet weten ze is kan u onmiddellijk vertellen over de pesterijen en u werkt haar om veilig te houden.

Niet confronteren

Geval van pesten op school, niet de ouders van de pester confronteren tenzij je al bevriend met ze bent. Veel kinderen leren om pesten thuis en de ouders dreigen te pesten, ook. Als de situatie gevaarlijk wordt, gaan de hulp van een derde partij, zoals een begeleidingsadviseur of een school bemiddeling programma, uit het probleem te werken. In bemiddeling programma's, zowel de pester en het slachtoffer ontmoeten ouders aanwezig en meestal ondertekenen een soort overeenkomst te stoppen het pesten. Bemiddeling/mediation programma's bestaan op de werkplek en in de gerechtelijke systeem als het pesten tussen volwassenen optreedt.


gerelateerde artikelen