Het gebruik van voeding als een behandeling voor schizofrenie

July 25

Het gebruik van voeding als een behandeling voor schizofrenie

Schizofrenie wordt gekenmerkt door paranoia, wanen, hallucinaties, ongeordende denken, sociale terugtrekking en cognitie problemen, volgens de National Institute of Mental Health. Als u of iemand die je liefde lijdt aan schizofrenie, je eerste hand weet hoe deze ernstige psychische ziekte leven kan beïnvloeden. Schizofrenie wordt meestal behandeld door het gebruik van medicatie en psychotherapie. Mensen met de aandoening hebben echter vrijstelling van veel van hun symptomen door het veranderen van hun dieet gevonden. Praat met uw psychiater als u zou willen proberen uw schizofrenie met dieet veranderingen te behandelen.

Stap 1

Verminder cafeïne, suiker en koolhydraten inname. Dit zal helpen uw bloedsuikerspiegel blijven evenwichtig. Veel geneesmiddelen voorgeschreven voor de behandeling van schizofrenie kunnen knoeien met uw suiker van het bloed, zodat het vermijden van overtollige stimulerende middelen kan helpen houden het op een gewenste niveau. Een studie gepubliceerd door voedings- en metabolisme heeft aangegeven een verlichting van veel symptomen die gepaard gaan met schizofrenie door het volgen van een koolhydraatarm dieet. Voedsel om te voorkomen dat omvat snoep, frisdrank, brood, crackers, sommige groenten en fruit en koffie.

Stap 2

Toevoegen van levensmiddelen die van essentiële vetzuren. Volgens «««FoodForTheBrain.org, hebben mensen met schizofrenie verminderd bedragen van deze vetzuren in hun hersenen, dus het toevoegen van de levensmiddelen die ze bevatten kan helpen bij de behandeling van de ziekte. Goede bronnen omvatten vis, noten en olijfolie. Integratie van hen in het dieet kan u helpen zich beter voelt en bieden meer controle over uw schizofrenie.

Stap 3

Het verhogen van uw anti-oxidant niveaus. Antioxidanten zijn verantwoordelijk voor het tegengaan van oxidatie in je lichaam die leiden andere gezondheidsproblemen, zoals kanker tot kan. Specifiek, ervaren mensen met schizofrenie toegenomen oxidatie in de hersenen. Toe te voegen voedingsmiddelen die vitaminen A bevatten, kan C en E helpen dit probleem behandelen. Bovendien, vermindert het vermijden van verbrande en gebakken voedsel de hoeveelheid oxidatie kunnen voorkomen in je hersenen. Antioxidant voedsel omvat bonen, bessen, appels, pruimen en pecannoten.

Stap 4

Neem een dagelijks Multivitamine. Niacine deficiëntie kan produceren gedachte stoornissen, hallucinaties en depressie, dus nemen dagelijks een megadose van niacine kan u helpen verminderen deze symptomen die gepaard gaan met uw schizofrenie. Uw arts zal met u samenwerken op hoeveel moet je dagelijks. Voldoende inname van vitamine B en foliumzuur is daarnaast verantwoordelijk voor het handhaven van de chemische balans in je hersenen. Verhogen van uw inname kan u helpen bereiken dit evenwicht, waardoor het verzachten van de ernst van de symptomen van schizofrenie. Ten slotte, vele geestesziekten leiden tot een zink tekort, zodat uw arts kan aanbevelen met het nemen van een multivitamine met zink. In sommige gevallen is het wellicht te nemen deze voedingsstoffen die afzonderlijk in supplement vorm, omdat een traditionele multivitamine niet de hoge niveaus van de vitaminen die je nodig zou kunnen hebben.

Stap 5

Gesneden gluten uit uw dieet. Psychische aandoeningen produceert vaak een gevoeligheid voor gluten, wat leiden veel van de symptomen van schizofrenie tot kan. Elimineren van gluten bronnen uit uw dieet, zal deze problemen verminderen. Gluten is aanwezig in levensmiddelen die tarwe, rogge, gerst en hun bijproducten bevatten. Lees etiketten om er zeker van te zijn dat u zijn volledig vermijden van voedingsmiddelen die niet glutenvrij. Gemeenschappelijke voedsel moet u vermijden omvat brood, crackers, veel granen, soja saus, gebakken goederen, bier en sommige andere alcoholische dranken.

Wat die u nodig hebt

  • Voedingsmiddelen met essentiële vetzuren
  • Glutenvrije levensmiddelen
  • Antioxidant-rijke voedingsmiddelen
  • Multivitamine

gerelateerde artikelen