Hoe ik een koorts met natuurlijke kruiden genezen?

August 12

Hoe ik een koorts met natuurlijke kruiden genezen?

Koorts is een symptoom dat zich in reactie op een prikkel van het immuunsysteem ontwikkelt. Het lichaam verhoogt de temperatuur om te doden bacteriën of virussen die er de oorzaak van een ziekte zoals een verkoudheid of de griep. In de meeste gevallen een koorts duurt slechts voor een korte periode van tijd en kunnen worden verlicht door over-the-counter medicatie zoals aspirine. Bepaalde individuen zijn niet in staat om deze medicijnen te nemen omdat ze reeds bestaande aandoeningen hebben of andere medicijnen nemen. Sommige mensen liever gewoon met een natuurlijke aanpak van koorts te genezen door gebruik te maken van kruiden, die ook effectief kunnen zijn.

Stap 1

Drink een kopje duizendblad thee driemaal per dag. Volgens de Universiteit van Maryland vermindert duizendblad uw temperatuur door je lichaam zweet meer veroorzaken. Zweet kan is het mechanisme van het lichaam voor afkoeling en een effectieve manier om te genezen koorts. Gedroogde Duizendblad is te vinden op uw lokale health food winkel en u moet één tot twee tsp. van de gedroogde kruid in een kopje kokend water steile gedurende 10 tot 15 minuten.

Stap 2

Steile één tot twee tsp. van gedroogde wilgenbast in een kopje kokend water en laat het staan voor een half uur voordat het drinken. Herhaal drie tot vier keer per dag totdat de koorts is opgelucht. Witte wilgenbast is chemisch gelijk aan aspirine en is wijd verbeid gebruikt eeuwenlang naar aandoeningen zoals ontsteking en koorts. Hoewel het heeft hetzelfde effect als aspirine, terwijl wilgenbast niet bekend is bij de maag overstuur als aspirine soms doet. Drink schietwilg schors thee drie tot vier keer per dag of totdat de symptomen verdwijnen.

Stap 3

Neem het kruid moederkruid in capsule vorm volgens de aanwijzingen van de fabrikant. Zoals de naam al suggereert, heeft eeuwenlang moederkruid gebruikt om te genezen koorts. Moederkruid wordt ook gebruikt voor de behandeling van andere symptomen die meestal worden weergegeven met een koorts, misselijkheid en hoofdpijn. Dit kruid is gebleken te zijn relatief veilig om te gebruiken; echter, zodra de koorts zakt, stoppen met het gebruik moederkruid.

Stap 4

Drink een kopje thee met het kruid ephedra, ook bekend als ma huang, drie keer per dag. Ephedra is effectief voor de behandeling van symptomen van astma, bronchitis, verkoudheid en griep, maar vanwege de stimulerende effecten, dit kruid is verboden door de Amerikaanse FDA. U kunt nog steeds verwerven ephedra in thee vorm of door het zien van een natuurgeneeskundige of holistische gezondheidszorg professionele licentie. Volgens het nationaal centrum voor complementaire en alternatieve geneeskunde, moet ephedra met de nodige voorzichtigheid worden gebruikt door personen die gevoelig voor de gevolgen van stimulerende middelen zijn.

Stap 5

Drink een kopje thee van vlierbessen drie keer per dag totdat de koorts afneemt. Vlierbes is gevonden effectief sinus om infecties te behandelen in combinatie met antibiotica. Bovendien, wordt Vlierbes veel gebruikt als een behandeling voor koude, griep en koorts. Nooit inslikken rauwe Vlierbes, want het is zowel geschikt voor menselijke consumptie en in grote hoeveelheden giftig. Vlierbes fungeert ook als een mild diureticum en verhogingen plassen dus zorg ervoor dat voldoende vocht te drinken bij het gebruik van dit kruid.

Waarschuwingen

  • Spreken met uw arts voordat u een kruidenmiddel gebruikt omdat sommige met medische aandoeningen of medicijnen communiceren kan.
  • Medische hulp onmiddellijk zoeken als u een koorts van 105 graden of meer hebt of je koorts meer dan 48 uur duurt.

gerelateerde artikelen