Hoe werken OORSMEER kaarsen?

August 7

Hoe werkt doorlichten

OORSMEER doorlichten, ook wel doorlichten, coning auricular doorlichten, houdt het invoegen van een speciaal ontworpen kaars in de gehoorgang. De kaars is gemaakt van ongebleekt linnen of katoen gedrenkt in bijenwas of paraffine, verklaart Lisa Roazen, M.D. De wax doordrenkte doek is gerold in een taps toelopende buis ongeveer 10 tot en met 12 inch lange. Het smalle uiteinde van de buis wordt ingevoegd in de gehoorgang en verlicht. OORSMEER kaarsen op twee manieren werken: de brandende kaars creëert een vacuüm, en de rook komt de gehoorgang, verzachting van de wax en losdraaien van puin gevangen in het oor. Oor doorlichten zegt de rook sijpelt door het trommelvlies en lost slijm en andere onzuiverheden in de sinus passages, het puin te veranderen in een gasvormige stof die vervolgens via het trommelvlies door de onderdruk die is gemaakt door de brandende kaars wordt getekend. Het oorsmeer en onzuiverheden verzamelen in het onverbrande gedeelte van de buis.

Effectiviteit

Verwijdert oorsmeer en vuil met inbegrip van bacteriën, slijm, dode huidcellen, schimmelinfecties en schimmel uit de uiterlijke en innerlijke oor grachten en de sinussen, zogenaamd doorlichten volgens oor doorlichten. Doorlichten wordt gedacht aan het verbeteren van de oor en sinus infecties, horen en ruiken, hoofdpijn, tinnitus (geluid in de oren) en vertigo, zegt Roazen. Bovendien, wordt doorlichten verondersteld te verlichten stress en te zuiveren van de geest. Experimenten olv audiologen is ter ondersteuning van deze beweringen is mislukt. Het bedrag van de negatieve druk moeten trekken uit de kleverige OORSMEER is zo hoog dat het zou perforaties van het trommelvlies, volgens Roazen. Bovendien, de brandende kaars produceert geen meetbare vacuüm. Analyse van puin verzameld in de kaars vond dat het alleen de wax en de as van de brandende lont; geen OORSMEER, bacteriën of andere stoffen werden ontdekt. De buitenste gehoorgang wordt gescheiden van het binnenoor en sinus passages door het trommelvlies. Het trommelvlies, verklaart Roazen, is een solide membraan en onzuiverheden of rook niet kan passeren.

Waarschuwingen

Oor doorlichten raadt ondergaan OORSMEER doorlichten van twee tot vier keer per jaar, en niet meer dan één sessie om de twee weken. De Amerikaanse Food and Drug Administration, echter verbiedt het gebruik van oor kaarsen en de invoer van kaarsen. Omdat de instructies voor de kaarsen met gezondheidsclaims, de FDA acht de kaarsen medische hulpmiddelen en hen niet heeft goedgekeurd voor gebruik in de Verenigde Staten op basis van het ontbreken van geldige bewijzen, veiligheid en doeltreffendheid. Om te voorkomen dat gezondheidsclaims, sommige kaarsen "alleen voor entertainment doeleinden" worden aangeduid en beschikbaar blijven. De FDA heeft meldingen ontvangen van ernstige verwondingen oor kaarsen, met inbegrip van brandwonden, geperforeerde trommelvliezen en beïnvloed kaarsenwas gestort in de gehoorgang die chirurgische verwijdering vereist is gekoppeld. Raadpleeg een zorgverlener voor alle oor en sinus infecties of verwijderen van OORSMEER beïnvloed, de FDA adviseert.


gerelateerde artikelen