Wat Food Group heeft de minste hoeveelheid koolhydraten?

June 17

Wat Food Group heeft de minste hoeveelheid koolhydraten?

Koolhydraten zijn een groot deel van de standaard Amerikaanse dieet en zijn aanwezig in de meeste van de aanbevolen door de USDA op ChooseMyPlate.gov, die nu de voedselpiramide vervangt Voedingsgroepen. Gemaakt van granen, zoals rijst, pasta, brood, ontbijtgranen, crackers, muffins en koekjes, evenals zetmeelrijke groenten, zoals maïs, aardappelen en Yam, voedingsmiddelen zijn rijk aan koolhydraten. Vruchten, melk, yoghurt en voedingsmiddelen en dranken met toegevoegde suiker, zoals frisdranken, sappen en desserts, ook koolhydraten bevatten. Hoewel koolhydraten alomtegenwoordig in het Amerikaanse dieet zijn, bevatten verschillende Voedingsgroepen geen of bijna geen koolhydraten.

Vlees, gevogelte, vis en eieren

Eiwitrijke voedingsmiddelen bevatten niet alle koolhydraten, of u nu kiest voor varkensvlees, rundvlees, kip, Turkije, vis, zeevruchten of eieren. Echter, krab stick of imitatie krab is een uitzondering en levert ongeveer 15 g koolhydraten per portie van 3-oz., die het equivalent is van koolhydraten gevonden in een regelmatige sneetje brood. Voedingsmiddelen die zijn gepaneerd, gemarineerd of opgediend in een saus met suiker kunnen ook een aanzienlijke hoeveelheid koolhydraten bevatten. Bijvoorbeeld, kipnuggets, kippenvleugeltjes, vis gepaneerd en tempura vis bevat veel meer koolhydraten dan de gewone versies. Sommige worsten of verwerkt vlees bevatten soms bloem of suiker, wat heeft voor hun gehalte aan koolhydraten gevolgen. Voedseletiketten om te controleren of te lezen.

Vetten en oliën

Alle van de calorieën afkomstig van vetten en oliën komen uitsluitend uit vet, en zowel koolhydraten en eiwit afwezig zijn in deze voedingsgroep. Plantaardige oliën, zoals olijfolie, canola-olie en pinda olie, kokosolie, palm kernel olie, boter, room en margarines behoren tot de Voedingsgroepen vetten en oliën en zijn vrij van koolhydraten. Als gemengd met ingrediënten koolhydraat-bevattende, zoals in een salade dressing, marinade of saus, ze kunnen een aanzienlijke hoeveelheid koolhydraten in uw dieet.

Noten en zaden

Noten en zaden zijn niet volledig vrij van koolhydraten, maar behoort tot de groepen van voedsel die de minste koolhydraten bevatten. Bijvoorbeeld, 1 oz. van rauw of geroosterde amandelen bevat 6 g koolhydraten, 1 oz. van walnoten of macadamianoten biedt 4 gram koolhydraten en 1 oz. van zonnebloempitten heeft 7 g koolhydraten. Cashewnoten bevatten iets meer koolhydraten, met ongeveer 9 g koolhydraten per ounce. Moer boter bevat doorgaans minder dan 5 gram koolhydraten per portie van 2-tbsp..

Nonstarchy groenten

Het gehalte aan koolhydraten varieert van nonstarchy groenten, maar over het algemeen lager is dan 10 g koolhydraten per portie. Lommerrijke Groenen en salade groenten hebben de minste koolhydraten, met slechts 1 g koolhydraten per kopje. Paddestoelen, komkommer, selderij, bieslook, witloof, radicchio en paksoi bevatten de kleinste hoeveelheid koolhydraten.

Kaas

Met uitzondering van de cottage en ricotta kaas, die bevatten maximaal 5 g koolhydraten per portie van 1/2-cup, bevatten kazen weinig koolhydraten. Of u nu kiest voor cheddar, Parmezaanse kaas, geitenkaas, mozzarella of Zwitserse kaas, bevat 1 oz. minder dan 1 gram koolhydraten.


gerelateerde artikelen