Moet ik me ongerust gemaakt als mijn tiener Emo is?

June 25

Moet ik me ongerust gemaakt als mijn tiener Emo is?

Als een ouder observeren en kijken naar uw tiener, merkt u ongewone en onorthodoxe gedrag en optredens evolueert. Een subcultuur blijkt bij adolescenten is de "emo" stijl. Emo begon als een soort alternatieve punk-rock-muziek, maar het is uitgegroeid tot een verlangen state of mind omvatten voor buitenbeentje kinderen, volgens Trevor Kelley en Leslie Simon, auteurs van "Everybody Hurts: een onmisbare gids voor Emo cultuur." Kinderen die duik in de stijl van de emo omhelzen vaak emotionele release via de muziek die ze naar luisteren en de manier waarop die ze jurk.

Emo ideologie

De tiener ervaring kan worden moeilijk, vooral voor de jongeren die niet het gevoel dat ze helemaal overal passen. Als tieners zijn niet geïnteresseerd in sport of band of chess club, kunnen ze staan aan de zijlijn zonder een belangrijke nichemarkt. Trevor Kelley en Leslie Simon verklaren dat de emo-cultuur een plaats waar The misfits eindelijk het gevoel dat ze passen kan zijn. Door te kiezen voor de jurk, haar, make-up en muziek, eindelijk emo kinderen een groep waar ze zich verenigd en aanvaarde, volgens Kelley en Simon.

Depressie

Kinderen die voel me niet geaccepteerd door collega's kunnen zinken in depressie. Volgens de auteurs Kelley en Simon, want depressie de Stichting van de emo-cultuur vormen, band tieners met elkaar via hun depressie, troostend elkaar en genoot in hun verdriet. Deze empathie onder emo tieners obligaties hen samen.

Emo muziek

De muziek die is gekoppeld aan emo cultuur heeft een triest en depressief Stichting. In feite, het woord "emo" komt van de woorden "emotionele muziek" volgens Richard Laermer, auteur van "Trendspotting: denk vooruit, vooruit, contant geld krijgen op de toekomst." De emo-muziek kan omvatten een scala aan genres, waaronder pop, rap, punk en rock. De draad die muziek verbindt en maakt het emo berust in de teksten, het vullen van een gevoel van leegte en helpen kinderen verbonden, verklaart Richard Laermer.

Beoordeling van uw tiener

De blog website adviseert dat alleen omdat een tiener de emo-cultuur omarmt, ouders automatisch niet hoeft te zorgen. Tieners kunnen deelnemen aan zelfdestructief of risicovol gedrag afgezien van-- en zonder emo uiterlijk en gedrag vertoont. Hoewel uw kind omarmen emo optredens te zien en luisteren naar muziek van de emo beangstigend kunnen en ouders betreft, is het verstandig om te scheiden van de gedragingen van wat is met uw tiener gaande er, adviseert de blog-website. Uw tiener kan slechts worden experimenteren met verschillende identiteiten, ouderlijke aandacht zoeken of uw tiener kan een toevluchtsoord waar ze aanvaarde voelt gevonden hebben. Zelfs als uw tiener is duiken in de emo-cultuur, ze kan gewoon nodig hebt of wilt deze alternatieve vooruitzichten voor nu.

Blijf verbonden

Het handhaven van een vaste verbinding met uw adolescent, luisteren wanneer hij vertrouwt en solide ondersteuning waar nodig. Als uw tiener is worstelen met gevoelens van verdriet en depressie, en niet het gevoel dat hij bij zijn collega's past, zal hij waarschijnlijk moeten ouderlijke begeleiding en ondersteuning te werken door middel van deze moeilijke kwesties. Blijven echter beschikbaar voor hem, proberen te verbinden met hem elke dag en alles laten vallen als hij nodig heeft om te praten. Seek professional counseling onmiddellijk als uw tiener depressief of suïcidaal lijkt.


gerelateerde artikelen