How to Lose Weight snel zonder dieetpillen of Gimmicks

May 3

How to Lose Weight snel zonder dieetpillen of Gimmicks

Van fitness tijdschriften aan publireportages naar websites is er een eindeloze bron van informatie over fad diëten, twijfelachtige supplementen en gimmickachtige gewichtsverlies programma's. Terwijl deze plannen grote resultaten beloven kunnen, ze zijn vaak onveilig en het gewichtsverlies is niet waarschijnlijk permanent kunnen worden afgelezen. Om gewicht te verliezen tegen de snelste gezonde koers, zult u moeten doen het de ouderwetse manier, door actief te zijn en te kijken wat je eet.

Stap 1

Doe actief om calorieën te verbranden en start vergieten pond. De American College of Sports Medicine raadt het verkrijgen van meer dan 250 minuten van gematigde intensiteit oefening per week voor de beste gewicht-verlies resultaten. Dit kan onder meer activiteiten zoals stevig wandelen of spelen dubbelspel tennis.

Stap 2

Weerstand opleiding, zoals gewichtheffen of yoga, toevoegen aan uw routine voor het behoud van uw spiermassa terwijl vergieten van vet uit je lichaam, per van de ACSM aanbevelingen. Volgens de Centers for Disease Control and Prevention moet u ten minste twee sterkte opleiding routines per week die gericht zijn op al je grote spiergroepen.

Stap 3

Het bijhouden van de calorieën die je verbrandt van oefening gebruikend een hartslagmeter die calorieën of een online calculator zoals Livestrong van MyPlate website telt.

Stap 4

Verminder uw netto inname door 1000 calorieën per dag van oefening en het verminderen van uw inname. Dit betekent dat als u 400 calorieën uit oefening branden u moet uw om inname te verminderen door een ander 600 calorieën te bereiken van een 1.000-calorie-tekort. Dit zal resulteren in verlies van het gewicht van twee pond per week--de maximale aanbevolen voor veilige weight loss.

Waarschuwingen

  • Vrouwen moeten altijd ten minste 1200 calorieën per dag verbruiken en mannen moeten consumeren 1800 calorieën minimaal.

Wat die u nodig hebt

  • Hartslagmeter (optioneel)

gerelateerde artikelen