Triceps oefeningen om Arm cellulitis

Triceps oefeningen om Arm cellulitis

Cellulitis is dimply, ongelijke vet dat ervoor zorgt dat de huid te lijken op een sinaasappelschil. Een aantal factoren--met inbegrip van genetica, geslacht en gewicht--kan beïnvloeden cellulitis, met vrouwen meer kans op het ontwikkelen van cellulitis dan mannen. Arm oefeningen vanzelf zal niet verminderen van cellulitis omdat ze niet vet, maar een combinatie van spier-gebouw triceps oefeningen branden en cardio calorie-verbranding kan helpen om de cellulitis minder merkbaar.

Cellulitis: De grondbeginselen

Hoewel crèmes en wonder geneest belofte om zich te ontdoen van cellulitis, er is geen snelle correctie zodra Cellulitis verschijnt. Cardiovasculaire oefening kan helpen calorieën te verbranden, en als je meer calorieën verbranden dan je eet, je begint te verbranden van vet, potentieel vermindert cellulitis. Versterking van uw spieren, echter kan maken een meer afgezwakt verschijning die zichtbaar zijn als u vet verbranden en cellulitis minder merkbaar indien aanwezig blijft. Zelfs met een ijverige trainingroutine en effectieve vetverbranding plan, zou u niet zitten kundig voor volledig te elimineren cellulitis, dus in plaats daarvan te streven naar een vermindering van cellulitis en gezonde, gespierde armen.

Aërobe oefening

U kunt geen plek-verminderen vet op uw triceps maakt niet uit hoeveel je je armen werkt. Aërobe oefening--zoals zwemmen of het uitvoeren--kunt u calorieën verbranden echter die kan leiden tot vetverbranding-- en cellulitis verlies--in uw hele lichaam als u een dagelijkse calorie-tekort maakt, verbranden meer calorieën dan u verbruikt. De Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention beveelt ten minste 75 minuten van intense aërobe oefening of 150 minuten van matige aërobe oefening per week. De hoeveelheid vet u met aerobics werpen kan hangt af van hoe vaak u uit en hoe werken veel calorieën je eet. Uw arts kan u helpen bepalen hoeveel calorieën je nodig hebt elke dag te handhaven uw gewicht. U zal nood voor brandwond 3500 calorieën per pond die u wilt verliezen.

Driehoek Pushups

In 2011, de Amerikaanse Raad van oefening (ACE) de resultaten gepubliceerd van een studie onderzoek naar de meest effectieve oefeningen voor triceps-gebouw en driehoek pushups bovenaan de lijst. Om te doen driehoek pushups, liggen op de grond in een standaard pushup positie, maar uw handen in vuisten bal. Vervolgens lager je romp naar beneden richting je linkerhand en terug pushen. Verlaag je romp weer richting uw rechterhand, die een driehoek vormen. Begin met 10 herhalingen en geleidelijk gaan werken aan meerdere sets van 10 of 20 herhalingen.

Smeergeld

Smeergeld waren ACE's tweede meest effectieve triceps oefening. Voor het uitvoeren van deze oefening, opstaan met een halter in je rechterhand. Plaats je linker been ongeveer 2 voet voor uw recht, dan leun vooruit zetten van je linkerhand op je linkerbeen. Buig je rechter elleboog, zodat het gewicht in de buurt van uw borst is, dan uw arm naar achteren uit te breiden tot het rechte en houd voor een telling. Switch kanten, ditmaal positionering van uw rechterbeen op de voorgrond en houden van het gewicht in je linkerhand. Herhaal voor vijf tot 10 herhalingen.

Dips

Dips Toon uw triceps, schouders en bovenste terug en vereisen twee parallelle staven. Staan tussen de balken, een bar met elke hand aangrijpend. Buig je knieën, dan langzaam duwen van de vloer tot je armen recht zijn. Langzaam lager jezelf, houden van uw knieën gebogen en voeten op de vloer, dan terug pushen in uw uitgangspositie. Streven naar vijf tot en met 10 herhalingen.

Verwante artikelen