Hoeveel zand heeft een volleybalveld nodig?

Hoeveel zand heeft een volleybalveld nodig?

Volleybalvelden bieden een lokale outdoor recreatie voor professionele en amateur atleten. Ontwerpen van uw eigen zand volleybalveld vergt planning en voorbereiding en kosten meer dan $6.000 naar $10000 vanaf prijzen in April 2011. Bepaling van de hoeveelheid materialen die nodig zijn, is eenvoudig en op basis van de gewenste afmetingen van uw gerecht.

Formule voor de hoeveelheid zand nodig

Vermenigvuldig de lengte keer de breedte keer de diepte van uw Hof, rekening houdend met dat een standaard Hof 18 meter door negen meter, of 59 voeten door 29.5 voeten meet. Maar omdat u nog een minstens een 3-meter omtrek rond het Hof, uw totale metingen moet 24 meter door 15 meter voor een amateur Hof of 28 door 19 meter voor een professionele Hof. De standaard diepte voor uw volleybalveld dient ongeveer één voet van zand, met pea en middelgrote nr. 56 grind en een bloedzuiger veld hieronder. Verdeel uw lengte x breedte x diepte meting door 27 en vervolgens vermenigvuldigt met 1.6 om te bepalen van de tonnage vereist. De gemiddelde professionele rechter vereist ongeveer 166 tonnen zand.

Kosten van zand

Er zijn verschillende aspecten te overwegen bij het selecteren en prijsstelling van uw zand. Nemen zand uit een plaatselijke strand is illegaal, maar een economisch en milieubewust optie aanbieden om schoon zand dat heeft geblazen op een parking op te rijden of de rijbaan te kunnen als u niet probeert te installeren uw gerecht snel. De gemiddelde kosten vanaf April 2011 voor gewassen metselwerk zand varieert van $8.50 tot $15 per ton, maar de vergoeding van de levering kunnen drastisch verschillen afhankelijk van uw locatie ten opzichte van de bron van het zand.

Selectie van zand

Wees voorzichtig bij het kiezen van het zand dat u voor uw volleybalveld gebruikt. Zoekt u zand die lijkt op strand zand. Vermijd grof zand zoals het uninviting worden zal als een speler op het landt en verhoogde incidentie van letsels van de huid en irritatie kan veroorzaken. Met behulp van een suiker-achtige fijn zand is ook niet wenselijk omdat wanneer het NAT wordt, zal het compact en zet van modder-achtige. Selecteren van het beste zand biedt de beste speelvlak en verhoogt de levensduur van uw medium.

Algemene Hof Design

Voor het optimale spelen, plaatst u uw gerecht met het net loopt van Oost naar west, waardoor de ochtend en avond zon schittering in de ogen van de speler. Vergeet niet om het opstapelen van de uitgegraven bodem ongeveer 3 zijden van het Hof, waardoor de vorm van een hoefijzer-achtige en waardoor voor de afwatering op de vierde zijde. Vermijd harde belemmeringen aan de grenzen van het Hof, zoals spoorweg banden, en kiezen voor compatibele materialen die zal verminderen het risico van verwonding aan spelers achter de bal buiten de begrenzing van het Hof.

Verwante artikelen