Lange termijn effecten van slechte onbenullige opleiding

Lange termijn effecten van slechte onbenullige opleiding

Effectieve onbenullige opleiding uitgevoerd op de juiste leeftijd kan hebben tal van voordelen op het leven en de persoonlijkheid van een kind. Volgens Dr Schmitt, hoogleraar kindergeneeskunde aan de Universiteit van Colorado-School van geneeskunde en medische directeur van de kliniek Encoprese-Enuresis, leert effectieve onbenullige opleiding het kind een belangrijke leven vaardigheid, evenals het helpen vormgeven van haar karakter. Goed gedaan, kan het verbeteren van de kleine iemands zelfvertrouwen en verlenen haar de onafhankelijkheid die zij later in het leven moet. Echter kunt slechte onbenullige opleiding werken in de tegenovergestelde manier. Het kan leiden tot diverse langdurige problemen die wellicht moeilijk op te lossen.

Trauma

Volgens Dr. Stavinoha, mede-auteur van "Stress gratis onbenullige opleiding: A Commonsense gids te vinden van de recht aanpak voor uw kind," slechte onbenullige opleiding soms kan het kind ernstige psychische trauma's. Als ouders hun kind voor het niet volgen hun voorbeeld correct en voor het maken van fouten tijdens het trainen straffen, kan dit vertragen het proces en het achterlaten van ernstige problemen. Aangezien het kind vooral kwetsbaar in deze tijd van haar leven is, ouders moeten ervoor zorgen dat straf en schaamte nooit onderdelen van de opleiding van strategie. Deze manier, het kind zal komen uit het proces veilig en zeker voelen.

Ontoereikendheid

Soms hebben ouders dergelijke hoge verwachtingen tijdens onbenullige opleiding dat het kind overweldigd wordt. Volgens de American Academy of Pediatrics verwachten ouders vaak om te voltooien hun kleintje van opleiding snel en zonder problemen, die leidt tot hen steeds gefrustreerd en ongeduldig wanneer hun plan niet uit te werken. Dientengevolge, kan het kind het gevoel dat ze haar ouders is teleurstellend of krijg de indruk dat ze dit niet kan doen wat haar gevraagd wordt. Dit kan in de gevallen leiden tot sterke gevoelens van ontoereikendheid, dat niet alleen de vertraging van het proces, als ze tot het kind weigert leiden kunnen te gebruiken van het potje, maar ook moeilijk zijn af te schudden in de toekomst.

Timidity

Terugkerende storing, fouten en vertragingen kunnen ook leiden tot ouders veel frustratie, en als een resultaat, het gevoel van schaamte en onzekerheid in het kind. De meer ouders worden gefrustreerd en teleurgesteld kijken door hoe lang het proces is, het meer van het kind kan zich terugtrekken in zichzelf en voel me verlegen en timide. Volgens de Universiteit van Michigan Health System, moeten de ouders hun kind lof zo veel als ze kunnen, zelfs wanneer de opleiding is langer worden dan ze oorspronkelijk gehoopt. Ook, worden zij geadviseerd om Duw nooit hun kleintje om te zitten op het potje, tenzij zij heeft de wens te en tenzij zij voor het klaar is. Gebrek aan aanmoediging, zo goed als extreem persistentie namens de ouders, kan leiden tot het kind later in haar leven onzeker gevoel.

Angst

Volgens Angela Oswalt, MSW, Natalie Staats Reiss, Ph.D., en Mark Dombeck, Ph.D., op «««MentalHelp.net, bepaalde lichamelijke aandoeningen kunnen ook leiden tot problemen die zich voordoen tijdens de zindelijkheidstraining, die dan psychologische langetermijneffecten op het kind wellicht. Als jonge enerzijds pijn tijdens het trainen ervaart, zijn ongevallen en tegenslagen zal waarschijnlijk gebeuren. Ouders moeten in staat zijn om te zien door dit soort vertraging en te helpen hun kind ontspannen en voel me comfortabel met behulp van het potje. Deze manier, zal het kind herstellen en eventueel beginnen gevoel meer op hun gemak. Als ouders echter hun kleine één gevoel onder druk gezet of benadrukt maken, kan dit ook veroorzaken angst en zelfs sterke angst voor het toilet. Dergelijke emotionele stoornissen kunnen het kind opzadelen zelfs tijdens haar volwassen jaren.

Verwante artikelen