Halter vs. Barbells voor militaire persen

Halter vs. Barbells voor militaire persen

De militaire druk op voornamelijk werkt je schouders, maar ook hits uw triceps, vallen en core spieren. Wat onderscheidt de militaire druk van een regelmatige overhead press is dat het heeft uitgevoerd staan, met je voeten dicht bij elkaar en zonder het gebruik van een been macht. Traditioneel militaire persen zijn uitgevoerd met een barbell, hoewel ze uitvoeren met halters ook vele voordelen heeft.

Fine Tuning uw technieken

De technieken voor beide liften zijn zeer vergelijkbaar zijn, het enige verschil is of u halters of een barbell gebruikt. In beide varianten, staan met uw voeten iets smaller dan schouderbreedte uit elkaar en handen aangrijpend de barbell of halters op schouderhoogte. Druk je armen omhoog krachtig tot je ellebogen en schouders zijn vergrendeld, dan lager uw handen terug om je schouders. Houd uw core spieren, bilspieren, benen en Opper-rug strak tijdens beide oefeningen.

De sterkte Factor

Het belangrijkste voordeel van het gebruik van een barbell is dat je meer gewicht tillen kunt, sterkte coach Jimmy Pena op de website van Muscle & Fitness merkt. Hierdoor kunt u aan de vooruitgang sneller en meer spiermassa te bouwen. Het enige nadeel aan dit echter is dat terwijl de toegenomen kracht kan zinvol zijn, dat je sterker arm kunt beëindigen vaak omhoog doend meer werk, wat tot ongebalanceerde spierontwikkeling leiden kan.

Maximale Muscle Activation

In een studie gepubliceerd in een editie 2013 van het "Journal of sterkte en Conditioning Research", staande halter militaire persen bleken te verduidelijken met het hoogste bedrag van de schouder spier activering in vergelijking met zittende halter persen en gezeten en permanent halter persen. Dit was ondanks het feit dat de deelnemers single-rep maximale uit de vier oefeningen, laagste op de staande halter pers was.

Wat u moet doen

Uiteindelijk, welke variant u kiezen komt neer op u. Het blijkt dat barbell militaire persen beste voor kracht ontwikkeling, terwijl de halter-versie superieur is voor het isoleren van de deltoides. Het beste idee is waarschijnlijk te nemen zowel in uw workouts, hetzij door afwisselend van één sessie naar de volgende, of uitvoeren van barbell persen voor één tot twee maanden, vervolgens overschakelt naar halters voor dezelfde duur. Persoonlijke factoren komt ook erin. Als je een Olympisch gewichtheffer, bijvoorbeeld, zal barbell persen hebben meer overdracht voor uw doelen, terwijl als je schouder letsel in het verleden geleden heb, kan je halter persen kunnen u uw schouders werken in een meer comfortabel en pijn-vrije manier.

Verwante artikelen