Grieks eten Facts for Kids

Grieks eten Facts for Kids

Griekse gezinnen zijn kind-centric, en zo veel van het Griekse leven--met inbegrip van voedsel en maaltijden--draait rond kinderen. Zelfs de kleinere kinderen blijf up laat en genieten van de laatste maaltijd van de dag, meestal salades en snoep, die traditioneel niet beginnen tot minstens 9 uur Griekse restaurants en taverna's, welkom kinderen bij alle maaltijden. Kinderen wellicht geïnteresseerd om te weten dat de Grieken hun weelderige snoep, zoals honing gedrenkte cakes en koekjes, genieten en zoete lekkernijen, vers gemaakte, op vrijwel elke straat van leveranciers kunnen kopen.

Griekse maaltijden

Kinderen kunnen worden geïntrigeerd om te weten dat het Griekse volk traditioneel vier maaltijden per dag, eten vroeg in de ochtend begint en eindigt in de late avond. De Griekse traditie is om te beginnen met een klein ontbijt van een drank en een zoet brood of gebak. Ze kunnen halverwege de ochtend snack, een ring van de sesam bedekte brood een koulouri, vanuit een leverancier op straat aangeroepen halen. De Grieken eten hun grote multicourse maaltijd, diner, op ongeveer 2 uur dan een dutje twee - tot drie uur per dag, gedurende welke tijd de meeste bedrijven en kantoren sluiten. Mensen beginnen om terug te keren om te werken rond 5:30 pm en het winkelen of het tijd doorbrengen met familie totdat hun late avondmaaltijd.

Griekse snoep

Filo gebak, honing en noten zijn de basis voor vele Griekse zoetigheden. Griekse snoep bevatten niet doorgaans de verzadigde vetten, verwerkte suikers of hoge fructose corn stroop die Amerikaanse voedsel doen. In plaats daarvan nemen de Grieken hun vetten uit natuurlijke oliën, kaas en noten, en hun snoep van honing. Filo gebak is het licht, knapperig gebak dat deze zoete Griekse kenmerkt behandelt als galaktobouriko, baklava en kataifi, een gesnipperde deeg confectie gedrenkt in zoete honing of siroop van honing.

Griekse Groenen

Kinderen die hun neus op groenten opdagen kunnen kunnen genieten van het wetende dat de Griekse kinderen traditioneel een dieet dat rijk is aan de Groenen hebben gegeten. Spinazie, groene bonen, groene salades en druivenbladeren zijn bereid als standalone gerechten, of diende als eetbare wraps voor rijst en vlees. Een schotel van Gekookte spinazie kan worden besprenkeld met honing en citroen of geslagen tot deeg een spanakopita, of spinazie bladerdeeg te maken. Druivenbladeren zijn favorieten van vele Grieken en kunnen worden gevonden in menu's op Griekse restaurants in de VS

Verwante artikelen