Kan melk eiwit allergie oorzaak oorinfecties?

Kan melk eiwit allergie oorzaak oorinfecties?

Het consumeren van voedingsmiddelen die leiden een allergische reactie tot plaatst u groter risico van de ontwikkeling van secundaire infecties. De meeste symptomen van een melk allergie zijn het gevolg van ontsteking in het lichaam. Een oorontsteking kan optreden als u doorgaat met het inslikken van zuivelproducten met een melk-eiwit-allergie. Als u vermoedt dat u wellicht een oorontsteking dat, bel uw arts voor een evaluatie. Vermijd alle dagboek producten consumeren en praten met een geregistreerde diëtist over een zuivelproducten eliminatie dieet.

Melk eiwit-allergie

Een melk-eiwit-allergie treedt op wanneer uw immuun systeem de eiwitten in dagboek producten als een potentieel gevaarlijke stof fouten. Melk bevat Wei en caseïne eiwitten die kunnen worden gevonden in meer dan de voor de hand liggende zuivelproducten zoals melk, boter en kaas. Melkeiwitten mogen worden gebruikt in harde snoep, nondairy producten, eiwit poeders, kunstmatige boter smaak en karamel, volgens de Mayo Clinic. Als een verpakte levensmiddelen melkeiwitten bevat, is de fabrikant wettelijk verplicht om een allergie waarschuwing in de buurt van de ingrediënten dat voedselproducten bevat melk.

Ontsteking

Wanneer het immuunsysteem aan melkeiwitten overreageert, veroorzaakt de oprichting van immunoglobuline antilichamen, histamine en andere chemische stoffen die vrijkomen in de bloedbaan en de zachte weefsels. Deze chemische stoffen veroorzaken zwelling, ontsteking en verhoogde bloedtoevoer naar verschillende systemen in uw lichaam, zoals het cardiovasculair systeem, huid, luchtwegen en spijsvertering. Ontsteking in het lichaam leidt tot sinus congestie, benauwdheid, moeite met ademhalen, hoesten, huid huiduitslag en irritatie, misselijkheid, braken en diarree, volgens de gezondheid van de kinderen.

Oor infectie oorzaak

Een oorontsteking treedt op wanneer de buis in je oor die het riool vloeistof wordt geblokkeerd. Na het consumeren van zuivelproducten, kan de weke delen in uw sinussen en binnenoor opzwellen, afsnijden van uw vermogen om de afvoer van slijm in de oren. De gevangen slijm wordt een omgeving voor bacteriën om te groeien. Een oorontsteking zal volheid in het oor, een popping geluid in het oor, oorpijn, diarree, braken, tijdelijk gehoorverlies en een low-grade koorts veroorzaken. Als u merkt dat geen kwijting of bloed aftappen uit je oor, bel uw arts onmiddellijk.

Behandeling

Bent u allergisch voor melkeiwitten, moet u voorkomen dat alle melkproducten om te voorkomen dat een oorontsteking. De Lucile Packard Children's Hospital stelt dat kauwgom, met behulp van een decongestivum neusspray en een mondelinge antihistaminicum kan helpen verlichten enkele symptomen die gepaard gaan met oor congestie. Uw arts kan voorschrijven antilichamen om te doden de infectie.

Verwante artikelen