Hoeveel calorieën zijn in een rundvlees Chalupa van Taco Bell?

October 20

Hoeveel calorieën zijn in een rundvlees Chalupa van Taco Bell?

Taco Bell verkoopt drie soorten rundvlees chalupas, elk met verschillende ingrediënten en verschillende voedingswaarde. Wanneer u het aanbod chalupa surft, kunt u het maken van gezondere keuzes wanneer, gewapend met calorie gegevens.

Chalupa Baja

De Chalupa Baja heeft gekruid rundvlees, jack pepersaus, geraspte peper jack, cheddarkaas, mozzarella kaas, salsa en sla. Met 410 calorieën biedt deze chalupa de meeste calorieën van alle drie de opties. Dit bedrag vertegenwoordigt 20,5% van uw aanbevolen dagelijkse calorie-inname. MayoClinic.com verklaart dat iets meer dan 20% calorierijke wordt beschouwd.

Chalupa Nacho Cheese

Met rundvlees, nacho kaassaus, tomaten en sla bevat deze optie 370 calorieën. Op 18,5 procent van de dagelijkse aanbevolen waarde, dit bedrag is niet hoog-calorie, maar het is dicht. Calorie-rijk frisdrank of zijden voorkomen bij het eten van de Chalupa Nacho Cheese.

Chalupa Supreme

De Chalupa Supreme bevat rundvlees, zure room, sla, kaas en tomaten. Volgens de voedingswaarde-informatie op de website van de Taco Bell's bevat de Chalupa Supreme 370 calorieën, precies hetzelfde als de Chalupa Nacho Cheese.

Lagere Calorie alternatief

Voor een vlezige optie met minder calorieën, kunt u overwegen de Fresco zachte Taco. Deze 180 calorieën heeft rundvlees, sla, zure room en salsa van de fiesta.


gerelateerde artikelen