De beste anti-oxidanten voor het gezicht

September 17

De beste anti-oxidanten voor het gezicht

Veel mensen streven naar antioxidant-rijke voedingsmiddelen in hun dieet opnemen, maar deze voedingsstoffen hebben ook voordelen wanneer u hen rechtstreeks op uw huid toepassen. Als de Acne Resource Center legt uit: vrije radicalen--vrije moleculen van zuurstof--nature in je lichaam en cellen, wat leidt tot de tekenen van veroudering zoals rimpels, dunner wordend haar en verslapping van de huid kunnen beschadigen. De site verklaart echter ook dat de anti-oxidanten neutraliseren van deze vrije radicalen en kunnen helpen voorkomen dat rimpels en andere tekenen van veroudering, acne en huid celbeschadiging.

Vitamine A

De beste anti-oxidanten voor het gezicht

Vitamine A is een antioxidant vitamine die wordt gevonden in veel crèmes van het gezicht, vaak genoemd als Retinol. De Universiteit van Maryland Medical Center legt uit dat vitamine A stimuleert normale cel reproductie en wordt vaak gebruikt in acnebehandelingen. Bovendien, het centrum stelt vast dat actuele toepassing van vitamine A kan ook effectief bij de behandeling van voortijdige veroudering, wratten en de huid toestand rosacea. De Universiteit van Maryland Medical Center opmerking dat zwangere vrouwen voorkomen vitamine A supplementen vanwege het risico van geboorteafwijkingen dat moeten.

Vitamine C

Vitamine C kunnen profiteren uw huid op twee belangrijke manieren, volgens de persoonlijke verzorging-website SmartSkinCare.com. De website legt uit dat helpt vitamine C bij de productie van collageen, een eiwit dat betrokken is in de structuur van de huid. Daarnaast is vitamine C de antioxidant rol voorkomt schade door vrije radicalen. SmartSkinCare.com meldt dat de combinatie van deze voordelen kan verbeteren van de huidtextuur van uw en rimpels verminderen. De site verklaart ook dat u uw kansen op het zien van de voordelen door het gebruik van producten die vitamine C te met andere ingrediënten combineren kunt verbeteren.

Vitamine E

Volgens de huid zorg website CareFair.com is vitamine E een krachtige antioxidant die je huid wanneer toegepast op uw gezicht kan profiteren. De voordelen van vitamine E variëren van het gladstrijken van ruwe patches van de huid op het produceren van een soepeler, meer jeugdige verschijning. CareFair.com zegt vitamine E toepassing kan ook beschermen uw huid tegen ultraviolette stralen, evenwicht van uw huid olie en behouden vocht niveaus.


gerelateerde artikelen