Nachtelijke hypoglycemie symptomen

Nachtelijke hypoglycemie symptomen

Medicijnen gebruikt voor de behandeling van diabetes kunnen een abnormaal lage bloedsuikerspiegel precipiteren tijdens de slaap. Deze nadelige bijwerking, nachtelijke hypoglycemie of een "lage, nighttime" genoemd treedt op voornamelijk met insuline therapie. Het kan minder vaak optreden onder mensen die een sulfonylurea. Ernstige nachtelijke hypoglycemie kunnen potentieel levensbedreigende.

Nachtelijk zweten

Hypoglykemie kan leiden tot drenken zweet, zegt de American Diabetes Association. Een zenuwstelsel reactie op de daling van de bloedsuikerspiegel veroorzaakt dit symptoom. Nacht zweten, zijn echter niet specifiek voor lage bloedsuiker. In een artikel over nacht zweten in "American Family Physician" publiceerde Dr. Anthony Viera en collega's merken dat meer dan 25 verschillende van nachtelijk zweten oorzaken. Als zodanig, blijft bloedsuiker testen nodig bij de vaststelling van hypoglykemie als de oorzaak van dit probleem.

Nachtmerries en levendige dromen

In een artikel van 2007 over nachtelijke hypoglycemie gepubliceerd in het tijdschrift "PLoS Medicine", meldde Drs. Ilan Gabriely en Harry Shamoon dat levendige dromen en nachtmerries kunnen symptomen van lage nachtelijke bloedsuiker. Herkennen van nachtmerries als een symptoom van nachtelijke hypoglycemie blijkt belangrijk voor ouders van diabetische kinderen, die niet hypoglycemic symptomen op hun eigen herkent mogelijk.

Ontwaken en verwarring

Sommige mensen met nachtelijke hypoglycemie ontwaken tijdens de aflevering. Informatie verstrekt door de Universiteit van Iowa ziekenhuizen en klinieken notities dat geestelijke symptomen zoals angst, verwarring en geestelijke mistheid bij het ontwaken tijdens een aflevering van hypoglykemie optreden kunnen. Belangrijk is dat de normale mechanismen dat oorzaak ontwaken met Hypoglykemie kan worden geschaad degenen met typ ik diabetes mellitus. In een onderzoeksartikel van 2007 gepubliceerd in "PLoS Medicine", Dr. Bernd Schultes en collega's vinden dat mensen met type I diabetes waren minder kans om te ontwaken op een ingestelde niveau van hypoglykemie in vergelijking met niet-diabetici. De auteurs opgemerkt dat het onvermogen om te ontwaken gecorreleerd met een zwakke zenuwstelsel reactie op de hypoglycemic aflevering, in vergelijking met een sterke reactie waargenomen bij niet-diabetici.

Ochtend hoofdpijn

Het Joslin Diabetes Center meldt dat de ochtend hoofdpijn vaak na nachtelijke hypoglycemic afleveringen optreden. Dit symptoom kan dienen als een belangrijk waarschuwingssignaal onder degenen die niet tijdens nachtelijke hypoglycemic afleveringen ontwaken doen. Als ochtend hoofdpijn regelmatig optreden, kunt een herinnering voor het testen van de nachtelijke glucose instellen u bepalen of nachtelijke hypoglycemic afleveringen zijn voordoet.

ATS-vangsten en Coma

Informatie die door de waarschuwingen van het ziekenhuis van de Universiteit van Iowa en klinieken dat die ernstige nachtelijke hypoglycemie kan leiden tot inbeslagneming of coma. Het potentieel voor een levensbedreigende nachtelijke hypoglycemic aflevering vormt een groot risico, vooral voor type ik diabetici. Tijdens de slaap, kan gemakkelijk een hypoglycemic aflevering evolueren naar een staat van bewusteloosheid zonder tussenkomst. Consistentie in de regimes van activiteiten, voeding en medicatie kan helpen verminderen het risico van ernstige nachtelijke hypoglycemie.

Verwante artikelen