Voordelen van tarwegras poeder

Voordelen van tarwegras poeder

Tarwegras is een nutriënt boordevol lid van de granen gras-familie, waaronder rogge, gerst en haver. Tarwegras poeder is gemaakt door freeze-drying, oven-drogen of droging verse tarwegras. Tarwegras aan uw dieet toe te voegen is een effectieve manier om uw quota van vijf tot negen porties groenten en fruit per dag, volgens de Universiteit van de staat van Illinois.

Tarwegras poeder begin

Hoewel het gebruik van tarwe gras voor gezondheid en genezing kan worden getraceerd met het oude Egypte, begon consumptie van de westerse wereld in de jaren 1930 als gevolg van Charles F. Schnabel van werk. Zijn experimenten met verpleging stervende kippen terug naar gezonde, zeer productief toestanden--met behulp van vers tarwegras--moedigde hem aan om te drogen en poederen tarwegras beginnen als een voedingssupplement voor familie en buren. Zo begon de ontwikkeling van tarwegras poeder--een gemakkelijke en effectieve manier om de krachtige voordelen van vers gras te krijgen.

Spijsvertering Relief

Veel mensen ervaren pijnlijke spijsverteringsstoornissen. Tarwegras is gekoppeld aan verbeterde spijsverteringsstelsel functie en obstipatie voorkomen. Het wordt ook gebruikt als behandeling voor Prikkelbare darmsyndroom en zure terugvloeiingsziekte, volgens UCLA Brain Research Institute. Een artikel gepubliceerd in "Scandinavische Journal van gastro-enterologie" in April 2002 opgemerkt dat tarwegras lijkt te zijn veilig en effectief als behandeling voor bepaalde gastro-intestinale voorwaarden.

Chlorofyl voordelen

Tarwegras is een bron van chlorofyl, een krachtige gezondheid agent, volgens Columbia University. Positieve effecten van chlorophyllin--een onderdeel van chlorofyl--omvatten bescherming tegen leverkanker, vermindert schade als gevolg van kanker-veroorzakende stoffen en strijd tegen darmkanker. Tarwegras is 70 procent chlorofyl. Een artikel gepubliceerd in "Cancer Epidemiology, Biomarkers en preventie" in April 2006 opgemerkt dat de gegevens uit een studie gedaan op colorectale kanker gesuggereerd dat het consumeren meer chlorofyl-bevattende Groenen, terwijl het verminderen van de inname van rood vlees, het risico van darmkanker kan verminderen.

Antioxiderende eigenschappen

Antioxidanten zijn stoffen die je lichaam beschermen tegen vrije radicalen--unstable molecules die gezonde cellen beschadigen. Tarwegras bevat vitamine A, C en E--alle krachtige antioxidanten. Een artikel gepubliceerd in "International Journal of Food wetenschappen en Nutrition" in September 2012 bleek dat een studie uitgevoerd om te bepalen van de effecten van gevriesdroogd en warme lucht gedroogd tarwegras op antioxiderende eigenschappen toonde gevriesdroogd tarwegras verstrekt hogere antioxidant waarde dan vers tarwegras.

Verwante artikelen