Hoe Heal geplukt Acne

Geplukt acne kan worden ontstoken, geïrriteerd en rode, en kan maken de teint lijken vlekkerig en ongelijke. Wanneer de huid voortdurend wordt geplukt, kan het ook leiden tot littekenvorming, die op de huid kan blijven voor maanden nadat de acne genezen. Om te genezen geplukt acne, is het belangrijk om de huid zo voorzichtig mogelijk behandelen tijdens het toepassen van behandelingen die zal kalmeren en de huid te voeden. Wanneer de geplukte acne heeft genezen, zal de huid vervolgens zitten kundig voor beheren van sterkere acnebehandelingen.

Stap 1

Reinigt de poriën voorzichtig met behulp van een niet-comedogeen olie, zoals olijfolie. Giet 1 tbsp. van olijfolie in de palmen van je handen en wrijf ze samen. Verspreid de olie op de huid, en de vingertoppen kunt zachtjes masseren de olie in. Na twee minuten, laat de olie om te blijven op de huid te verzachten de huid en de olie aan de band met de opgesloten olie en verontreinigingen in de poriën. Leg een warm washandje over het gezicht te openen van de poriën, die elke gevangen puin zal spoelen na nog eens twee minuten. Zodra het doek koelt, vegen de olie en de onzuiverheden. Twee keer per dag herhalen.

Stap 2

Toepassing van een skin-genezende mask dat de huid kalmeren zal en voeden het. In een kleine kom, combineren 1/2 kop haver, 2 tbsp. van honing en 1 tbsp. van jojoba-olie. Verspreid het mengsel op de huid, en laat het daar blijven gedurende ten minste 15 minuten. Spoel vervolgens de havermout masker met warm water. De havermout, honing en jojoba olie zal kalmeren en voeden de huid diep, helpen de geplukte acne te genezen sneller.

Stap 3

Het revitaliseren van de huid door een natuurlijke huid toner hoog vitamine C, zoals geconcentreerd citroensap toe te passen. Geniet van zes katoen kussentjes in geconcentreerd citroensap, dan plaatst u de katoen pads op de gebieden die het meest geplukt acne vlekken te bevatten. Deze citroen sap comprimeren om te verblijven op de huid voor ten minste 10 minuten staan. Vervolgens verwijderen van de katoen-pads en laat de huid drogen. U kunt een citroen sap comprimeren kan maximaal drie keer per dag toepassen. De vitamine C in de citroensap helpt de huid bij de wederopbouw van huidcellen, die kunnen helpen de geplukte gebieden van de huid sneller genezen.

Wat die u nodig hebt

  • Olijfolie
  • Washandje
  • Haver
  • Honing
  • Jojobaolie
  • Katoen pads
  • Citroensap

Verwante artikelen