Koud Water drinken helpt u gewicht verliezen?

Koud Water drinken helpt u gewicht verliezen?

Als u probeert om gewicht te verliezen, is het wellicht graag te vinden van een impuls die helpt versnellen het proces. Het drinken van koud water is een slimme keuze omdat je lichaam gedijt wanneer goed gehydrateerd. Dat gezegd hebbende, er is alleen zo dat koud water zal doen om te helpen u uw doelstellingen bereiken--voeding en lichaamsbeweging keuzes zijn nog steeds van vitaal belang voor het verliezen van gewicht, als je minder calorieën eten moet dan u branden om resultaten te zien.

Het onderzoek

Drinken van veel water gedurende de dag kan u helpen afvallen, volgens een artikel gepubliceerd in "Obesitas" in 2008. Onderzoekers gebruikte gegevens van de Stanford A TO Z gewichtsverlies interventie en vond dat verhoogd waterverbruik was gekoppeld aan grotere op lange termijn gewichtsverlies bij vrouwen. Terwijl onderzoekers geen onderscheid in de temperatuur van het water gemaakt, kan koud water worden een superieure keuze als u ervan geniet en meer van het als een ltresult drinken.

Kou en calorieën

De resultaten van het "overgewicht" studeren ondanks als u ijsblokjes toevoegt aan uw water aan omdat je gehoord dat je zult afvallen meer drinken het koud, dat uw inspanningen kunnen grotendeels worden tevergeefs, volgens Beth Kitchin, Ph.D., R.D., van de Universiteit van Alabama in Birmingham. Kitchin merkt op dat, terwijl u een paar extra calorieën te verbranden kan door het drinken van koud water in plaats van warm, het verschil ook minimale is invloed op de schaal.

Cool rehydratie

Koud drinkwater kan weinig effect hebben op je stofwisseling, maar het kan helpen u beter hydrateren als u oefenen, zodat u langer duren en meer calorieën te verbranden tijdens het sporten. Niet alleen gekoeld water help cool uw kerntemperatuur--absorbeert die stijgt tijdens lichaamsbeweging-- maar uw maag sneller dan warm water, koud water volgens Columbia Health. Chill uw water tot 41 graden Fahrenheit of kouder om te voorkomen dat energie-ondermijnt uitdroging.

Een slimme handel

Als u regelmatig slok op zoete of romig drankje, kan over te schakelen naar koud water u helpen besparen honderden calorieën per dag. Terwijl een 16-ounce volle-melk latte 265 calorieën bevat, een 12-ounce glas jus d'orange 168 calorieën heeft en een reguliere cola blikje 12-ounce 136 calorieën, is water calorie-vrij. Één pond vet bevat ongeveer 3500 calorieën, dus het verwijderen van 350 drank calorieën per dag potentieel je verliest 1 pond elke 10 dagen helpen kon--mits u niet compenseren door meer te eten. Als u niet genieten van gewoon water, probeer het toevoegen van een squeeze van sommige verse plakjes komkommer, citroen of limoen.

Verwante artikelen