Welke voedingsmiddelen te vermijden als een epileptische patiënt

Welke voedingsmiddelen te vermijden als een epileptische patiënt

Als u epilepsie hebt, kan je dat je een hogere frequentie van beslagleggingen ervaren na het eten van bepaalde voedingsmiddelen. Als sommige voedsel kan leiden tot epileptische afleveringen, volgens de epilepsie Society. Het vermijden van deze voedingsmiddelen en het eten van regelmatige, evenwichtige maaltijden kunnen helpen verminderen uw risico op aanvallen en verbeteren van uw algehele gezondheid.

Geraffineerde koolhydraten

Onderzoek gepubliceerd in het tijdschrift "Neurology" in 2006 gemeld dat een helft van een groep patiënten behandeld met een dieet regime dat had alleen laag-glycemische voedingsmiddelen toonde 90 procent minder aanvallen. De epilepsie vereniging adviseert dat bij sommige patiënten met epilepsie, schommelende bloedglucose niveau leiden aanvallen tot kunnen. Vermijd hoge glycemische levensmiddelen, die uw bloedsuikerspiegel verhogen als tegenwicht voor de niveaus van de glucose van het bloed. Deze voedingsmiddelen bevatten geraffineerde koolhydraten voedingsmiddelen zoals pizza, frisdranken, wit brood, koekjes, bagels, witte rijst, witte pasta en chips. In plaats daarvan kiezen voor lage glycemische-index voedsel zoals hele granen, bruine rijst, volkoren brood en deegwaren, peulvruchten, yoghurt en noten.

Bepaalde groenten en fruit

De meeste groenten en fruit zijn laag-glycemische, wat betekent dat ze geen veroorzaken uw niveaus van de glucose van het bloed te stijgen en dalen drastisch. Als u epilepsie, echter de epilepsie Society raadt aan dat u voorkomen dat bepaalde groenten en fruit die in het bereik van de middellange - tot hoog-glycemische vallen. Deze voedingsmiddelen bevatten mango's, rozijnen, bananen, aardappelpuree en datums.

Mononatriumglutamaat

De additieve mononatriumglutamaat van voedsel--MSG--wordt gebruikt als smaakstof en conserveringsmiddel in een verscheidenheid van voedingsmiddelen. Een dierlijke studie gepubliceerd in 2004 in "Neuroscience Letters" geconcludeerd dat overtollige MSG fysiek kunt wijzigen van de zenuwen van ratten en tot epileptische aanvallen leiden. Als u epilepsie hebt, is het best om te voorkomen dat dit additief voor levensmiddelen, ook al is niet bepaald als een bedrag van MSG kan veroorzaken of verergeren van aanvallen bij mensen.

Ginkgo noten

Onderzoek gepubliceerd in het tijdschrift "Epilepsie" gemeld dat het consumeren van een grote hoeveelheid ginkgo noten leiden een braken tot kan en vangsten in 2001 ongeveer vier uur na het eten van hen. Ginkgo noten worden vaak gegeten in Japan en China. De studie opgemerkt dat deze voeding veroorzaakt aanvallen bij personen die niet over een geschiedenis van epilepsie of vangsten van elke soort. Als u epilepsie hebt, is het best een overmaat van ginkgo noten, niet te eten omdat die mogelijk toxisch voor de zenuwen.

Verwante artikelen