Kan ik ontdoen van cellulitis op mijn gezicht?

Kan ik ontdoen van cellulitis op mijn gezicht?

Cellulite wordt geïdentificeerd door dimpling of onregelmatige huidtextuur via vetafzettingen vlak onder je huid. Hoewel meestal aanwezig zijn op de billen en dijen, hebben sommige mensen last van kleine vette stortingen op het gezicht, specifiek rond de kaaklijn en de hals. Hoewel cellulitis moeilijk is te behandelen, zodra het is gevormd, zijn er opties beschikbaar voor het gladstrijken van uw huid en het breken van vette stortingen. Raadpleeg uw arts voordat u begint van de eventuele behandelingen van uw gezicht om ervoor te zorgen dat u hebben geen onderliggende medische aandoeningen.

Stap 1

Eet een gezond, caloriearm dieet en lichaamsbeweging regelmatig om gewicht te verliezen. Zodra je in je gezicht afvallen, wellicht cellulitis minder merkbaar. Hoewel cellulite vorming afnemen kan, zal gewichtsverlies niet elimineren km².

Stap 2

Breng een over-the-counter of recept crème ter verbetering van uw huidoppervlak. Deze niet zal maken weggaan cellulitis, maar actueel retinols gebleken om collageen synthese die uw huid een gladder uiterlijk kunt geven. Kruiden crèmes zijn niet bewezen te breken van cellulitis en kan veroorzaken allergische reactie dus wees voorzichtig bij het gaan de kruiden route.

Stap 3

Massage van je gezicht voor vijf tot 10 minuten per dag te helpen doorbreken van vette stortingen en ter bevordering van de lymfedrainage. Hoewel onderzoekstudies hierover zijn voorlopig, handmatige en mechanische lymfedrainage is aangetoond dat het verminderen van de verschijning van cellulitis.

Stap 4

Raadpleeg uw dermatoloog voor echografie of laser behandelingen van de huid. Sommige van deze behandelingsopties kunnen vetafzettingen onder de huid verminderen terwijl het verstrekken van verbeterde Toon en textuur.

Verwante artikelen