Preschool Art activiteiten met behulp van papieren handdoeken

Preschool Art activiteiten met behulp van papieren handdoeken

Arthur Scott, de uitvinder van de papieren handdoeken, waarschijnlijk nooit gedacht dat meer dan een eeuw later, ze zouden worden gebruikt als een ambacht. Maar papieren handdoeken bieden een veelzijdige bron voor ambachtelijke projecten. De goedkope en flexibele karakter van papieren handdoeken maken ze ideaal voor preschool ambachten. Handjes kunnen gemakkelijk het manipuleren van de bladen in nieuwe vormen. Verf of markeringen verder de omvorming tot een nieuw schepsel of decoratie uw peuter trots zullen zijn om weer te geven.

Vlinders

Kleur het papieren handdoeken met behulp van markeringen of katoen ballen te deppen in verf en borstelen hen over de papieren handdoeken. Nadat uw peuter heeft bereikt het kleurenpatroon dat ze houdt, kunt een sproeiflacon mist de keukenrol met water en kijken naar de kleuren verspreiding en mix. Toestaan dat de papieren handdoeken om volledig droog zijn voordat het knijpen van het midden van elk vel maken vleugels aan de kant. Hechten van een kleding hanger in het midden, en laat uw peuter decoreren met markeringen. Gebruik een korte lengte van fuzzy pipe cleaner als de antennes.

Krans

Hoe uw peuter gesneden lange rechthoeken van papieren handdoek. Plaats ze in rijen op een waterdichte tafellaken, zodat hij met aquarel verven versieren kan. Nadat ze droog, model hoe de rechthoeken, knijpen aan de onderkant, rozen maken opstropen. Bereiden de krans base met een cirkel van zware karton geperforeerd met gaten voor de rozen. Trek elke roos basis door een gat en veilig met lijm. Hechten een hanger vislijn of tuinieren draad, en hang uw peuter van creatie.

Regenboog kunst

Bereid een achtergrond voor uw peuter van rainbow met een zware kartonnen of blauwe Aanplakbord. Plaats van een lengte van drie vellen handdoek op een waterdichte tafellaken, en laat uw peuter de stroken regenboog kleur verf overheen met een licht vochtige verf penseel en water kleur. Na de papieren handdoek droogt, helpen uw peuter het kromme op de achtergrond van de hemel en de lijm veilig op zijn plaats.

Tie-sterven bloemen

Hoe je kleintje om knopen in een lengte van de keukenrol. Secties snel duik in een voedsel kleuren basis en laten drogen voor een fan. Nadat het is droog, ontkoppelen de knopen om de patronen van kleur weer te geven. Snij verschillende vormen van madeliefjes en overlappen kleinere versies op de top van de grotere exemplaren een gelaagde driedimensionale bloem-project maken. Uw peuter kan hechten een groene chenille draad als een stam of plakt u ze in een willekeurig patroon in een kleine poster boord.

Verwante artikelen