Kan melk oorzaak constipatie in Toddlers?

Kan melk oorzaak constipatie in Toddlers?

Als uw peuter is het hebben van minder ontlasting dan normaal of een harde tijd passeren van ontlasting heeft, kan hij worden verstopt. Constipatie kan worden veroorzaakt door vele dingen, vooral tijdens de jaren van de peuter wanneer uw kind leren kan om het toilet te gebruiken. Onbenullige opleiding kan leiden tot stress en angst voor sommige jongeren, die invloed kan hebben op de regelmatigheid van de darm. In sommige gevallen, te veel melk drinken kan ook leiden tot constipatie.

Symptomen

Kan melk oorzaak constipatie in Toddlers?

Elk kind stoelgang heeft een ander patroon. Uw peuter wellicht een stoelgang elke dag of om de paar dagen. Als ze verstopt, zult u merken dat ze passeert ontlasting minder dan wat gebruikelijk is voor haar is. Ze kan ook lijken te zijn in pijn terwijl het hebben van een stoelgang en doorgeven van compacte, harde en droge ontlasting.

Lage-Fiber

Kan melk oorzaak constipatie in Toddlers?

Vezel, gevonden in voedsel zoals groenten, fruit, zemelen en gehele korrels, passeert unabsorbed via het spijsverteringsstelsel van uw peuter. Het helpt hem om regelmatige stoelgang. Melk en zuivelproducten kunnen bijdragen aan constipatie, stelt de Wayne State Universiteit artsen groep. Het nuttigen van teveel melk kan veroorzaken uw peuter het ontbreken van de vezel die zij dient te beschikken over regelmatige stoelgang.

Opvullen van

Kan melk oorzaak constipatie in Toddlers?

Melk is een vulling drank, en als je peuter teveel drinkt, kan hij zijn minder waarschijnlijk meer vulling om voedsel te eten later. Ze moet stevige, dikke voedingsmiddelen om te passeren van ontlasting, zodat voorkomen verhuur haar vullen up van melk, in plaats daarvan. Peuters moeten twee tot drie porties zuivel per dag, raadt aan de American Academy of Pediatrics HealthyChildren.org website. Een portie van zuivel is 1/2 kopje melk of een kubus van 1-inch van kaas.

Behandeling

Om te helpen verlichten van uw peuter constipatie, probeer het aanbieden van haar water of snoeien sap. Feed hem vezelrijk voedsel zoals pruimen, pruimen, abrikozen, erwten, bonen, broccoli en gehele korrels te krijgen van wat in beweging gezet in zijn spijsverteringskanaal. Naast melk, bezuinigen op lage-fiber voedingsmiddelen zoals graan, wit brood en bananen. Massage je kleintje de buik onder de navel voor drie minuten per keer voor het verlichten van constipatie.

Aanbevelingen

Kan melk oorzaak constipatie in Toddlers?

Als u bezorgd over uw peuter van constipatie bent, praat met uw arts, die eventueel voorschrijven of adviseren een laxerende of Kruk waterontharder voor verlichting, en die ook advies over hoe te voorkomen constipatie in de toekomst kan bieden.

Verwante artikelen