Crèmes die ontspannen of huid in het gezicht verlammen

Crèmes die ontspannen of huid in het gezicht verlammen

De oorlog tegen de tekenen van veroudering heeft vele wapens. Een methode die meer populair geworden onlangs is het gebruik van crèmes die ontspannen of verlammen van de spieren en zenuwen van het gezicht, met de bedoeling gladstrijken van plooien en rimpels. Deze crèmes kunnen komen via voorschrift, en kunnen ook worden gevonden over de toonbank op lokale apotheken. Volgens de Mayo Clinic, er is weinig wetenschappelijk bewijs dat ontspannen crèmes werk concludeert, maar zij kunnen op zijn minst tijdelijk verminderen het uiterlijk van rimpels.

GABA anti-rimpel crème

GABA anti-rimpel crème werd ontwikkeld om te kalmeren de spieren van het gezicht. Gamma - aminoboterzuur, of GABA, wordt gezegd om te ontspannen van de diepe zenuwen van het gezicht, aangezien veel rimpels worden veroorzaakt door repetitieve gezichtsuitdrukkingen. GABA anti-rimpel crème werd ontwikkeld met de bedoeling te laten van het gezicht af. Het idee is dat als het gezicht tijd ontspannen heeft, dan rimpels moeten ontspannen en, ook vervagen. De fabrikanten op wijzen dat de crème niet de huid doet verlammen.

StriVectin

StriVectin is een van de meest controversiële rimpel crèmes op de markt verbannen. De room biedt een mogelijkheid om te verlammen van de huid, en hebben het dichtst effect moet Botox. Het product is een van de weinige beschikbare ontvangt dat gelijk kritiek en lof. StriVectin is in de kern, op zijn minst een zeer krachtige huid relaxer, die kan helpen de huid smoothe en hydratatie en de blik van gezondheid toevoegen. Het product is erg duur--in het algemeen goed meer dan $100 voor een 5-ounce tube StriVectin-SD intensieve concentreren voor striae en rimpels, maar in de meeste gevallen die het komt met een tevredenheid garantie van 30 dagen.

Hydroxatone

Deze crème is een duizendpoot. De fabrikant zegt dat de vier werkzame bestanddelen van het product pakken van de primaire oorzaken van rimpels. Terwijl het gratis van Adamos vloeiend maken en ontspannen van het gezicht, kan deze crème ook worden gebruikt als een alledaagse zonnebrandcrème en moisturizer. Aangezien Hydroxatone de huid op zoveel manieren helpt, wordt het beschouwd als de hoogste huid ontspanning beschikbaar. Volgens SkinCarePhysicians, kan een multifunctionele crème blijken te zijn zeer nuttig zijn in huidverzorging.

Verwante artikelen