Kan melk distel oorzaak huiduitslag?

Kan melk distel oorzaak huiduitslag?

Melkdistel is gemeld tot huiduitslag, zoals eczeem, netelroos en jeuk, volgens Drugs.com. Hoewel niet bewezen, wordt melkdistel vaak gebruikt voor de behandeling van toxiciteit, alcohol-gerelateerde hepatitis, kanker en diabetes. Als u kiest voor melkdistel te behandelen elke medische aandoening, praat met uw arts eerste. Melkdistel is niet geëvalueerd door de Amerikaanse Food en Drug Administration, of FDA, en moet met voorzichtigheid worden gebruikt. Gemeenschappelijk huiduitslag als gevolg van melkdistel zijn een kleine allergische reactie in de huid.

Oorzaak

Huiduitslag van melkdistel zijn het resultaat van de aanwezigheid van IgE-antilichamen die verhogen van histamine in de huid, volgens de Amerikaanse Academie van allergie, astma en immunologie. Na inname van het kruid, reageert je immuunsysteem op de stof alsof het was gevaarlijk en begint te bouwen van een verdediging tegen het supplement. Het lichaam maakt IgE antistoffen die proberen om te vechten uit het kruid. IgE antistoffen veroorzaken mestcellen in de huid voor de productie van histamine, waardoor de ontsteking en irritatie.

Eczeem

Eczeem is een chronische huidaandoening die komt meestal voor bij jonge kinderen, maar volwassenen gedurende hun hele leven, volgens de American Academy of Dermatology kan beïnvloeden. Eczeem is een overgevoeligheid van de huid die blaren te vormen, meestal op het gezicht, achter de benen en armen veroorzaakt. De blaren kunnen vullen zal vloeistof die kan huilen en korst. Eczeem veroorzaakt ook leerachtige, droge en schilferige patches aan formulier dat kraken kan, waardoor de huid gevoelig voor secundaire infecties.

Netelroos en jeuk

De precieze oorzaak van netelroos is nog onbepaald, maar de aanwezigheid van histamine kan leiden tot de uitslag. Kasten voor het grootste deel onschuldig worden beschouwd, maar leiden tot ongemak en jeuk. Deze uitslag ontwikkelt zich in verschillende vormen en maten in clusters van striemen die grenzen, gedefinieerd volgens MayoClinic.com. Jeuk is de medische term voor jeukende huid. U kunt ook algemene jeuk na het nemen van melkdistel ervaren.

Behandeling

Als u een uitslag ontwikkelen na de inname van melkdistel, te stoppen met luisteren en praten met uw arts. Allergische huiduitslag kunnen worden behandeld met over-the-counter hydrocortison ter verlichting van de jeuk en helpen verminderen ontsteking, volgens de Amerikaanse Academie van allergie, astma en immunologie. In ernstige gevallen, kan uw arts voorschrijven corticosteroïde crèmes om te kalmeren de huid. Een koud kompres van toepassing op de getroffen gebieden te verminderen van de jeuk.

Andere reacties

Andere bijwerkingen die gerapporteerd door Drugs.com zijn buikpijn, opgeblazen gevoel, volheid, veranderingen in de darm gewoonten, misselijkheid, diarree, hoofdpijn en impotentie.

Verwante artikelen