Terug tractie oefeningen

Terug tractie oefeningen

Pijn in de rug of overmatig gebruik is gebruikelijk, hetzij als gevolg van overmatig gebruik of inspanning in oefening of gewoon na een lange werkdag waar uw houding minder dan ideaal was. Hangend voor uren op het werk of tijdens een pendelen kan leiden tot de nek en rugpijn. Terug tractie helpt uw rug om gezond te houden door het strekken van je rug, te laten uw wervelkolom wervels decomprimeren.

Terug flexie oefening

Deze zachte strook kan worden gebruikt in yoga routines of op haar eigen om te helpen verlichten spanningen in uw rug. Liggend op je rug, brengen beide van je knieën naar je borst, buigen ze zachtjes. Beide armen rond uw schenen zeewieren, breng je hoofd naar voren, maken een bal-achtige positie. Als je je een zachte stretch langs je rug voelt, kun je naar rock zachtjes van links naar rechts om een licht "massage" naar uw rug. Houd de stretch voor 30 tot 60 seconden rust gedurende 15 seconden en herhalen.

Als een Cobra

De Cobra pose, ook bekend als bhujangasana, is een kleine terug buigen die openstellen van je borst en romp terwijl ook het strekken van je rug. Beginnen klein, verspreid liggen op je buik met je benen heupwijdte uit elkaar. Rol je buitenste dijen richting de vloer voorzichtig open te stellen de basis van je wervelkolom. Opstaan op uw onderarmen, hef je hoofd en borst zodat je armen naar voren gerichte hoeken van 90 graden maken. Verplaats vervolgens je handpalmen terug, zodat ze in overeenstemming met uw borst zijn. Langzaam push-up, verdieping van de bocht in je rug en je armen volledig strekken. Houd de pose voor 60 tot 90 seconden voordat hij terugkeerde naar een ruststand.

Kat en hond

De kat en hond poses zachtjes massage en strek je rug terwijl ook het helpen bouwen kernsterkte. Aan de slag op je handen en knieën, afstand tussen uw knieën heupwijdte uit elkaar en je armen, de handpalmen van uw naar beneden plaatsen direct onder je schouders volledig uit te breiden. Houd je nek recht--kijken naar de vloer--engage uw buikspieren als uw verhogen uw rug in een zachte curve naar boven. Houd gedurende drie tot vijf punten alvorens naar beneden te duwen om de vorm van een "U" met je rug, je buik te duwen naar de vloer te maken. Houd gedurende drie tot vijf meer graven en herhaal beide bewegingen vier keer.

Je benen opgemaakt

Ook bekend als viparita karani, is de benen-up-on-the-wall pose een zacht stuk; zozeer zelfs dat je zou versteld staan hoe effectief het is. Liggend op je rug met je heupen tegen een muur, breng je armen rechtstreeks naar uw zijden, plat op de vloer, steun en stabiliteit te bieden. Opstaan je beide benen zodat uw benen en romp een hoek van 90 graden vormen, en de rug van je benen tegen de muur rusten. Zachtjes buig je knieën als u wilt, zoals het traject te diep voor beginners wellicht. Houd uw benen en voeten bij elkaar en houd de pose gedurende 90 seconden voordat je benen naar beneden te brengen en te rusten voor 15. Herhaal de beweging twee of drie keer.

Verwante artikelen