De ligfiets elliptische voor artritis in de tenen

April 4

De ligfiets elliptische voor artritis in de tenen

Regelmatige lichaamsbeweging is essentieel in het verlichten van de symptomen van artritis. Het Amerikaanse Department of Health and Human Services raadt aan dat volwassenen van alle leeftijden willen deelnemen aan matige lichaamsbeweging voor 150 minuten per week. Voor de pijn en stijfheid geassocieerd met teen artritis, met behulp van een ligfiets elliptische machine als onderdeel van uw fitness-programma kan zinvol zijn. Deze vorm van de laag-effect van oefening kan artritis voordelen bieden door verbetering van de mobiliteit en flexibiliteit.

Aan de slag

Als u fysiotherapie voor uw teen artritis ontvangt, je therapeut vragen over het uitproberen van een ligfiets elliptische machine. Uw therapeut kunt u tonen hoe veilig gebruik van de machine. Als u bijwonen van een sportschool, met een personal trainer praten over het gebruik van een elliptische machine met teen artritis. Het is belangrijk dat een zittende elliptische machine te gebruiken, omdat het zal niet zo veel spanning op je onderlichaam. De elliptische trainer moeten veiligheid banden die u rond je voeten plaatsen kunt als ze zijn geplaatst in de pedalen voor extra stabiliteit en veiligheid.

Warming-Up

Met artritis is die zich uitstrekt voordat het doen elke vorm van oefening essentieel. Moet u een aantal stukken die langzaam opwarmen en je spieren los voordat zitplaatsen jezelf in de elliptische trainer. Omvatten het hele lichaam, maar speciale aandacht besteden aan uw voeten en tenen. Draaien van je voeten en wiggle uw tenen ter vergroting van de omloop en verlichten van stijfheid. Don't rush dit proces; Neem 10 tot 15 minuten goed om op te warmen je spieren om te minimaliseren van de kans op letsel.

Oefeningen

Zorg ervoor dat u comfortabel zit in de ligfiets elliptische machine en dat je voeten stevig in de voet riemen van de pedalen zijn geplaatst. Begin met geen weerstand en een langzaam tempo totdat u vertrouwd met de machine bent, dan Verhoog langzaam de doelen van uw training. De Stichting van de artritis raadt het gebruik van een rubberen band te plaatsen rond uw tenen terwijl verspreiding en je tenen te strekken. Houd de positie gedurende vijf seconden. Herhaal dit tot 10 keer. U kunt hetzelfde proces herhalen met alleen uw grote tenen.

Post-workout

Rekken en roterende uw tenen en voeten moet deel uitmaken van uw afkoeling routine als u een sessie op de elliptische machine liquideren. Get up langzaam en plant je voeten stevig op de grond. Een paar langzame stappen ondernemen om te beoordelen elke pijn of ongemak. Je moet altijd dragen stevig orthopedische schoenen zodat uw voeten en tenen ontvangen de steun en stabiliteit die ze nodig hebben. Als u geen ongebruikelijke of acute pijn in je tenen met artritis ondervindt, moet u uw arts raadplegen.


gerelateerde artikelen