Eetbare projecten voor tieners

Eetbare projecten voor tieners

De meeste tieners liefde om te eten en dingen creëren, dus optimaal gebruik van beide eigenschappen met eetbare projecten tieners kunnen maken en nemen of te eten. Of u naar projecten zoekt nu ter bevordering van gezond eten, of die een vakantie vieren, gaan creativiteit en plezier een lange weg bij het betrekken van kinderen en jongeren van start tot finish.

Pizza projecten

Eetbare projecten voor tieners

Een pizza-project maakt gebruik van kleur, verscheidenheid en een culturele thema. Laat tieners Kies een land en een pizza met toppings scheppen voor een specifieke cultuur keuken. Een Caribische pizza-project kan bijvoorbeeld kokosnoot, curry en gesneden aardappelen. Gebruik voor een dessert-themed tropische pizza, ananas, aardbeien en slagroom op een kaneel en suiker-gekruide korst.

Apple modder glijden In een haast

Eetbare projecten voor tieners

Sommige projecten inspireren tieners plotseling tot "hongerende." Gebruik voor een snelle project dat aanzienlijke eiwitten en koolhydraten levert, pindakaas, zoutjes en een appel maken een modder-dia snack. Hebben tieners schar van een ruime hoeveelheid pindakaas op een klein bord en boven het met gesneden appels en krakeling stokken willekeurig geplakt in de pindakaas. Het resultaat is een snel project compleet met "dompelen tools" voor het grijpen van de pindakaas.

Gezondheid moer huis

Eetbare projecten voor tieners

Het gebruik van exotische noten zoals paranoten, cashewnoten en amandelen als "bakstenen" een klein huis dat wordt gehouden samen met amandelspijs of pindakaas gebruikt als de mortel te bouwen. Pecannoten zijn ook een goede keuze voor het stapelen zoals ze plat aan de ene kant zijn. Macadamia en pistache noten kunnen worden gebruikt voor de bouw van een "landschap" rond het huis. Tieners kunnen leren over moer rassen tijdens het maken van een project kunnen ze eten en thuis delen.

Vakantie projecten

Eetbare projecten voor tieners

Voor Valentijnsdag, kunnen tieners eetbare sieraden maken van rode zoethout veters geregen met snoep dat beschikt over een gat in het midden. Voor Kerstmis, hebben tieners kiezen een klassieke kerst teken zoals Frosty de sneeuwpop en grote marshmallows, tandenstokers (voor het aansluiten) en taart decoratie gebruikt om te versieren. Toon voor Pasen, tieners is er meer dan één manier voor te bereiden en decoreren van een hardgekookt ei. Hebben ze elk ei in tin-muffin compartimenten bak gedurende 30 minuten bij 350 graden Fahrenheit. Gebruik natuurlijke kleurstof afgeleid van bosbessen, bramen en frambozen maken een autonoom thema paasei bounty.

Verwante artikelen