Hoe kraanwater PH in evenwicht

Het saldo van zuren en basen in een stof is ook bekend als de pH. Als zuren en basen zijn even evenwichtig, heeft water een pH van 7. Vaak, andere chemische stoffen en gassen worden opgelost in water en de pH veranderen. Je lichaam zorgvuldig regelt de hoeveelheid zuren en bases in uw bloed omdat de pH van uw bloed fluctueert buiten een zeer smalle bereik leiden tot kan eiwitten en cellen niet behoorlijk te werken. Een manier waarop u kunt helpen voorkomen dat dit is om te drinken van water dat een evenwichtig pH heeft.

Stap 1

Wordt de pH van uw drinkwater. De eenvoudigste manier om dit te doen is om te kopen van pH document, die wordt geleverd in strips ingebed met chemische stoffen die reageren en wijzigen van de kleur van het papier op basis van de pH van het water, het Department of Ecology in de staat Washington wordt uitgelegd. Hoewel dit niet de meest gevoelige methode voor het meten van de pH, het zal u toelaten om een ruw idee krijgen van hoe zuur of alkalisch is het water.

Stap 2

Gebruik een water distiller op uw drinkwater. Water distilleerders werken door verwarming van water te zijn kookpunt en dan het verzamelen van de waterdamp. De resulterende water is zuiver en vrij van verontreinigingen die de pH, de beste-Water-Filter-Guide notities veranderen zou. Dientengevolge zullen de pH van het water de 7 omdat zuiver water geen zuren bevat of baseert.

Stap 3

Zure of fundamentele chemische stoffen toevoegen aan uw drinkwater. Natriumbicarbonaat, ook bekend als zuiveringszout, is een fundamentele verbinding die tot drinkwater te verhogen van de pH als het zuur in kleine hoeveelheden kan worden toegevoegd. Als alternatief kunt u crush van vitamine C tabletten en toevoegen aan uw water omdat vitamine C mild zure is. Zorg ervoor dat voor het meten van de pH van uw water nadat u deze verbindingen om te zien als u de pH van uw vloeistof evenwicht hebt toegevoegd. Dit is een zeer kosteneffectieve manier van het balanceren van de pH van uw drinkwater.

Wat die u nodig hebt

  • pH document
  • Water distiller
  • Ionisator
  • Natriumbicarbonaat

Verwante artikelen