Wat ingrediënten zijn in olie van Olay zeep?

Olay van Olay hidratatie Bar zeep is een reinigende bar thats basis zeep. Het heeft geen paraben conserveermiddelen en een overvloed van detergentia. De balk bevat vele moisturizers te houden de huid zachter en om te voorkomen dat huid uitdrogen, zoals niet-hidratatie bars neigen te doen. Dan water en geur zijn er 20 ingrediënten in de soap.

Reinigingsmiddel

Reinigende agenten zijn detergentia die het oppervlak van de huid en het haar schoon. Natrium cocoyl isethionate, natrium cocogylceryl ether sulfonaat, kokosnoot vetzuren, natrium isethionate, laurinezuur en natrium cocoaat werken als agenten in deze Olay bar zeep reinigen. Natrium cocoyl isethionate is een mild reinigingsmiddel afgeleid van kokosnoot, volgens de cosmetica Cop-website. Natrium cocogylceryl ether sulfonaat schuimende eigenschappen heeft, terwijl laurinezuur kan ook een geur, volgens de Environmental Working Group de huid diep database. Natrium isethionate maakt het wasmiddel werk goed in hard of zacht water.

Emulgatoren

Emulgatoren helpen verbindingen en formules blijven goed gemengd. Magnesium cocoaat is een emulgator die ook werkt als een anti-klontermiddelen apparaat, schilferen op huid zorgt ervoor dat de zeep. Zowel magnesium laurate en natrium laurate zijn emulgatoren die zijn ook anti-klontermiddelen agenten ook, volgens de website van Health Canada. Magnesiumstearaat en natrium stearate zijn de laatste twee emulgatoren in de mix.

Bindmiddelen

Bindmiddelen of bindmiddelen, bewaart de chemische stoffen die in de verbinding met elkaar verbonden. Natriumchloride en PEG - 90M zijn de twee bindmiddelen in dit product. Natriumchloride is gemeenschappelijk tafelzout en schurende kan worden. PEG - 90M is ook een emulsie stabilisator.

Verdikkingsmiddel

Bindmiddelen zoals de paraffine gevonden in Olay zeep helpen voorkomen dat het product steeds te dun. Paraffine is een derivaat van aardolie. Natriumsulfaat is ook een verdikkingsmiddel in olie van Olay bar zeep.

Hydrator

Hydratatie houdt de huid gehydrateerd en voorkomt te drogen en schilferen. Glycerine is de hydrator in dit product, volgens DERMAdoctor.

Verwekende

Verwekende zijn die agenten die houden van de huid zacht en glad. Stearinezuur is een vetzuur dat het sussend in deze zeep.

Water regelgevers

Trinatriumcitraat EDTA kunnen een chelaatvormer, oftewel een agent die bindt aan metaal te houden van een product van bindende aan andere additieven, maar is ook een waterontharder. Hierdoor blijft de zeep werken goed in hard water. Trinatriumcitraat Etidronate is een calcium-regulator om te houden van de opbouw van calcium uit het water en zeep geregeld.

Zonnebrandcrème

Titaandioxide is een zonnebrandcrème die blokkeren UVA en UVB stralen helpen zullen, terwijl het ook dienen als een verdikkingsmiddel en een whitening agent. Het is mineraal een natuurlijke aarde.

Verwante artikelen