Hoe te het lichaam ontdoen van gist in het bloed

Gist, ook bekend als candida, is een natuurlijke stof in het lichaam dat is gunstig als op een juist evenwicht gehandhaafd. Door het overmatig gebruik van antibiotica, farmaceutische geneesmiddelen, vetrijke voedingsmiddelen en hoge suikerconsumptie begint gist te overwoekeren en maken een gevaarlijke cultuur binnen het lichaam. Met grote hoeveelheden van gist stelt dat inhoud in het bloed, vele functies van het lichaam worden gecompromitteerd, van immune functie te hersenfunctie, Arnold Mervyn Levin, arts en auteur met Pro gezondheid Library.

Stap 1

Eet yoghurt of Kefir met "probiotica" of gezonde bacteriën, dat zal opnieuw een gezonde cultuur van bacteriën in het lichaam tot herstel van het evenwicht waar de begroeiing bestaat. Deze kolonisatie goede bacteriën ook helpen de spijsvertering en het slijmvlies van de darmwand in de fabrieken voor immuunsysteem ondersteunende stoffen veranderen.

Stap 2

150mcg nemen molybdeen, twee keer per dag, stelt William Wong, arts en lid van de World Sports Medicine Hall of Fame. Molybdeen is een mineraal dat de slechte gist stopt van de productie van alcohol in het lichaam waardoor vele moeilijke symptomen zoals hersenen mist, jeuk en vermoeidheid.

Stap 3

Aanvulling met een B-vitamine complex dat een evenwichtige formule met varieert tussen 50, 75 of 100 mg sterke punten. De B-vitaminen ondersteunen positief vele metabole functies binnen het lichaam, met inbegrip van koolhydraten, vet en eiwit metabolisme, juiste zenuwstelsel functie, voedsel energieconversie en vorming van rode bloedcellen hemoglobine. De vitaminen ondersteunen zuivering van het bloed van gistovergroei, evenals energie en goede metabolisme van levensmiddelen verhogen.

Tips

  • Sommige artsen raden u vermijden geen suiker of korrels op een behandelingsprogramma, en ook dat u elimineren alle groenten totdat de symptomen oplossen. Anderen zijn niet zo streng, en stel voor het vermijden van levensmiddelen met een hoog in eenvoudige koolhydraten zoals geraffineerde suikers zoals sucrose, fructose, glucosestroop, vruchtensappen, honing en ahornstroop. Niet het eten van voedingsmiddelen met een hoog gehalte aan gist of schimmel met inbegrip van alcoholische dranken, kazen, gedroogde vruchten, meloenen en pinda's; Vermijd ook melk en zuivelproducten met een hoog gehalte aan lactose. Beperk de inname van hoge-koolhydraat groenten zoals aardappelen, maïs, Yam en pastinaak en probeer te voorkomen dat alle bekende of vermoedelijke allergene voedingsmiddelen.

Wat die u nodig hebt

  • Vitamine b-complex
  • Molybdeen
  • Yoghurt

Verwante artikelen